Dekorere ideer for et stort Palladium vindu

May 25

Dekorere ideer for et stort Palladium vindu

Dekorere et stort palladium vindu kan være en utfordring, spesielt hvis du kreve personvern, men foretrekker ikke å dekke design og stil i vinduet. Heldigvis kan du ha plantasjen skodder tilpasset for å passe ditt vindu eller simulere glassmalerier med spesielle maling. Den enkleste og billigste alternativet er å kjøpe vinduet tapet, vinyl film som klynger seg til vinduet for dekor og avskjerming.

Egendefinerte Valence, skodder og Blinds

Kjole palladium vinduet gardiner, fan blindene og plantasjen skodder for et slående samlingspunkt i rommet. Har en tre vinduet valence bygget som omfatter en åpning for å matche buen av palladium vinduet. Du kan dekke valence med stoff og henge gardiner slik at de faller på hver side av vinduet, innramming det. Gardinene blir stasjonære, takk arch utskjæringen, men kan du dekke den store delen av vinduet palladium skreddersydd plantasjen skodder for personvern og fan storeblinder med justerbar lamellene skreddersydd over buen. Resultatet blir en dramatiske vinduet behandling som også åpner for personvern når du trenger den.

Glassmaleri maling

Å gjøre en stor palladium vinduet glassmalerier er en kostbar proposition. I stedet kan du simulere utseendet på farget glass med farget glass maling og selv-klebende ledende strimler. Du kan finne farget glass maling og ledende strimler på din lokale hobbybutikk eller forhandlere på Internett. Farget glass maling fungerer vertikalt, slik at du kan male vinduet som den henger i hjemmet. Du kan bruke en mal til å opprette mønster, spore den på glass og fyll med maling. Den selvklebende ledende er peel-og-stick gummiert materiale som du kan bruke til å skille fargene i vinduet og skissere utformingen. Legge til beskyttende glassmalerier maling sealer på det ferdige prosjektet etter at det tørker. Glassmaleri maling er gjennomsiktig, som virkelig glassmalerier, og du kan bruke klart strøk samt farger for fleksibilitet i utformingen.

Vinduet bakgrunn

Oppnå både personvern og design er enkelt hvis du vinduet bakgrunn. Vinyl filmen er limet gratis og lett å fjerne, men det også clings til vinduene i år hvis det er det du ønsker. Du kan finne mønstre og stiler å dekorere vinduet palladium eller kan du dekke det med en mattslipt film for personvern. Du kan finne vinduet bakgrunn på en rekke nettforhandlere og i lokale oppussing butikken.