Dekorere ideer for en utendørs dekk

February 17

Forvandle din dekk til en utendørs levende plass fylt med funksjonen og sjarm. Gjenspeile din personlige stil ved å innlemme utendørs tilbehør som favoritt planter og blomster. Gi plass med komfortable sitteplasser for underholdende gjester eller slappe av med en favoritt bok. Dimensjon i utendørs dekk med farge og tekstur. Dekorere utendørs dekk med ditt eget one-of-a-kind design, opprettes skapningen bekvemmeligheter av home and kan du nyte hele året.

Sitteplasser

Ordne sitteplasser rundt utendørs dekk å opprette intime områder for utendørs levende. Et sett med teak stoler arrangert rundt en bærbar brann gropen oppretter en vignett for å nyte på kjølige, friske netter. Innebygd eller frittstående benkene langs perimeteren til dekk gir ekstra sitteplasser for gjester å samle under utendørs festligheter. Skyggen utemøbler med en utendørs paraply. Større paraplyer gir manøvrerbare ly som også legger et lag med sjarm til plassen. Forankret i en base, de blokkere solen og gi et skyggefullt retrett nedenfor.

Tilbehør

Punktdiagram plysj puter over dekk plass for å legge til ekstra komfort mens livening opp plass med farge. Laget av slitesterk, værbestandige materiale, kommer utendørs puter i en rekke mønstre og farger til ekko fargene i rundt blomsterbed. Lys bunken med dekorative utendørs belysning. Blinkende utendørs lys hengt fra nærliggende trær gir en magisk glød. Resten utendørs lykter på aksent tabeller lage intime og magisk atmosfære. Lå en fargerik utendørs teppet for å definere plass og legge et mykt på gulvet. Øke komfort med store etasje puter. Fargene i lys mønstre opprette en lunefull design. Opprett en rolig lyden av trickling vann med en beholder fontene. Bærbar fontener ligger langs dekk gir et avslappende preg.

Planter

Fyll dekk med planter og blomster for stil og farge. Store potter fylt med busker opprette en jungly, frodige føler. Stå i busker side-ved-side og langs perimeteren for en retningslinjer barriere. Fyll potter med blomster som tiltrekker sommerfugler, som zinnia og svart-eyed Susan. Opprette et samlingspunkt med en dwarf japansk maple. Gjennomgripende, gråtende skjemaet er fantastisk gjemt langs ett hjørne av dekk å ramme hele design. Ikke glem om beholdere når dekorere dekk. Male potter med lignende farger finnes i beholdere. Blek grønn utfyller de fleste planter og hjelpe presentasjon fargerike blomstrer.