Dekorere ideer for en kortstokk

January 20

Utendørs dekorere bærer mange av fargevalg og stiler i ditt hjem. Dekk er en måte å utvide den innendørs og legge til en ny funksjonell plass. Eksepsjonell landskapet du oppretter vil være det perfekte stedet for underholdende og luxuriating i et privat utendørs fristed.

Dekk møbler

En kjedelig atmosfære blir levende med en investering på utemøbler. Med alle pengene brukt på å kjøpe plast stoler år etter år, kan du råd til vakre stoler legger et elegant preg. Smijern, flettet og tre er populære valg. Tilpasse dine møbler gjennom maling eller flekker. Du vil bli overrasket over hva noen lyse puter kan gjøre. Velg et stoff som får frem fargene i huset eller plukke mer tradisjonelle dempede toner. Inkluderer en paraply eller baldakin for varme dager, og dekk er klar å gå for all slags vær.

Gitter

Mange dekk er plaget av skjemmende vegger eller strukturer. Hvorfor ikke forskjønne din plass med en nydelig espalier? Det er ikke vanskelig å finne en rimelig espalier. Velg en skog som matcher fargen på veggen. Har et nydelig blomstrende vinstokker som clematis, trompet og wisteria. Fordelene med disse plantene er duftende lukter, rask vokse tid og generelt lite vedlikehold. Før du vet det, får du en fantastisk kilde til skygge og personvern. Andre ideer for å minimere effekten av ubehagelig vegger er høye potteplanter, fargerike billedvev og maling. Ikke la utendørs strukturer ødelegge atmosfæren du prøver å opprette.

Fontener

Gi deg selv en spa-lignende atmosfære med rolige lyden av vannfontenen. Det er mange fontener av alle størrelser på markedet som vil gi alt fra sildret brusende vann. Mål ditt space og være cognizant av alle utendørs plugger. En fontene ved grillen vil bringe oppmerksomhet til den funksjonelle delen av området. Vis frem din fontenen i en ledig plass å hindre tripping. Deretter tilbringe tid i løpet klar for underholdende og ensom avslapning.