Dekorere ideer for blinde for store vinduer

May 1

Dekorere ideer for blinde for store vinduer

Hvis du har et stort vindu som du dekker med blinds, så du kan være ute for å dekorere ideer for blinde med store vinduer. Blinds kan være en rimelig måte å hindre at lyset kommer gjennom store vinduer samtidig opprettholde personvernet, og det er mange rimelige måter å dekorere de blindene.

Valences

Det kan virke enkle, men du kan bruke de samme valences som du bruker med gardin sett for å dekorere vinduet dressing rundt store blinde. Når du har et større vindu, du får mer plass å arbeide med, og et stort valence oppsett som normalt gå med en rekke store vinduet gardiner kan legge til utseendet på din blinds på et stort bilde-vindu. Velg en valence som tilsvarer det innredning og fargevalget av rommet å gi vinduet konsistens med resten av rommet.

Stokker og klut

Kostnaden for netting eller klut, kan du legge til et unikt utseende til din store persienner som vil gjøre dem en samtale stykke. Finne en lang og rett gren som passer langs hele lengden av vinduet. Polsk og flekken grenen for å gi den en dekorativ glans. Deretter Bruk en lang gardin stang monteringssett installere grenen øverst i blinde. Drapere stoff eller netting langs grenen for å gi en swagged utseende. Tillat stoff eller netting å dyppe ned på steder å gi det et mer uttalt utseende.

Veggmalerier

En stor, hvit blind i bildet vinduet kan brukes som et tomt lerret for å male dine egne dekorative veggmaleri. Bruk spraymaling til å opprette et bilde som du ønsker å gjøre en del av din møbler. Hvis du ikke har muligheten til å male din veggmaleri, har noen gjøre det for deg. Når blindene er opp, vil de ha en praktisk ser om dem. Når du tar blindene, din veggmaleri blir en del av utseendet på rommet ditt og være en unik dekorere funksjon i ditt hjem.