Dekorere ideer for å male et soverom

May 1

La fantasien regelen når dekorere ideer for å male et soverom. Legge til farge, trim, ferdig, aksenter eller bilder på soverommet veggene gir dem farge, tekstur og stil. Bestemme tema eller humør du vil opprette og bruke veggene til å uttrykke det. Den beste maleri soverom er at det er enkelt å gjøre når du ønsker en annen endring.

Nye nøytrale

For å holde en åpen, lett følelse, vil mange mennesker ikke våge fra rene hvite vegger. Det er imidlertid flere nye nøytrale kan oppnå en lignende breezy effekt. En asiatisk fusion eller økodesign utseende, kan du prøve en dempede jord tone som sandstein. Gå designer med en dempet tone av lime grønn, eller prøv et snev av fransk land med buttery gult. En stor trend i soverom vegger er Due grå, ofte med en blå undertone, men det fungerer best hvis rommet har en god kilde til naturlig lys. Hvis ikke, grå med rose undertoner legger varme for å holde rommet fra følelse for sterilt. For en meditativ miljø, vurdere periwinkle blå. Antikke hvitt eller hvitt med blek tips, lavendel, rosa eller blått er passende for en shabby chic eller hytte effekt.

Aksent vegger

Maleri en aksent veggen i et soverom er befrier, fordi fargen kan være dristigere. Du kastet en humørsyk følelse med dyp rød eller dreier mot den bohemske moderne trenden med marmorert blå- og grønnfarger i juvelen toner av safir, emerald, turkis eller jade. Strike et retro ' 50s notat med aqua og bomull godteri rosa trim. En siste avansert kombinasjon som er populært kombinerer espresso brown med lavendel. Gir en sterk bakgrunn i moderne monokromatisk utseende, valmue frø svart (litt mykere enn grunnleggende svart) eller elfenben.

Tegneeffekter

Maleri effekter kan definere et soverom innredning tema. For eksempel hvis du male over mørke vegger med et tynt lag med renvasking, la den tørke og deretter utmattelse overflaten med finkornet sandpapir, å skape en shabby chic utseende. Prøv samme effekt med to lysere nyanser som valmue oransje og fuchsia, og det endelige utseendet er indisk eller marokkansk. Soverom er ideelt for å prøve en faux finish. Prøv marmorert sennep gul for franske Country tema eller svamp maleri en marmorert effekt som fremkaller spanske haziendas og toskanske kjøkken. Bruke sjablonger for å lage dekorative trim eller en kombinasjon av stensiler for en vegg veggmaleri.