Dekorere ideer å slå en Daybed til en sofa

August 7

Daybeds er to store senger med en ramme på tre sider som en sofa, og brukes ofte i studio leiligheter eller rom. En daybed kan repurposed i en stor sofa og plasseres i en stue med noen endringer. I tillegg til å gi en ekstra sover overflate, kan du slå en daybed i et stilig, eklektisk møbel.

Beliggenhet

En daybed er bredere enn en sofa, så det er best brukt i et rom som er stor nok til større rammen. Du kan plassere den mot en vegg eller midt i rommet, men det ser mindre ut som en sofa og mer som en seng hvis du plassere det i et hjørne eller et stort rom. Avslutter tabeller på hver side og salongbord foran daybed slå den inn i sitteplasser.

Puter og utfylling

Daybeds krever mye polstring og puter å skaffe nok støtte for å sitte og skjev. Firmaet skum pads dekket i stoff og plassert mot baksiden av rammen gjør daybed ser mer ut som en sofa. Kroppen puter med glidelås dekker også arbeide for dette formålet. Et lag med mindre, dekorative puter plassert foran skumet Polstrer gir dybde og komfort.

Tepper og kaster

Dekk madrassen med en liner, sengetøy og en dekorativ teppe. Full eller queen sized tepper er lenge nok til å brette under madrassen, og ekstra materiale vil kamuflere madrass stoffet og dekke ark. Stødige stoffer er mer motstandsdyktig mot flekker vil, bo på sted bedre enn tynne teppet eller dyne og ligner tradisjonelle sofa stoffer.

Koordinering av elementer

Gjør sengen med komplementære sengetøy og puter legger til polsk en provisorisk sofa, men koordinere gardiner, tilbehør og møbeltrekk utvider temaet i rommet. Enkel, moderne elementer kan fremheve daybed rammer med samme stil og variert tilbehør knytte en vintage eller distressed ramme med resten av innredningen.