Dekorere en trapp vegg

April 20

Dekorere en trapp vegg

Design oversikt

Trapp veggen kan være en utfordrende plass å dekorere. En av grunnene er på grunn av sin merkelig form og plassering. Noen mennesker synes det er vanskelig for å dekorere en trapp vegg fordi som du går opp hvert trinn, høyden på veggen endres, gir det en ujevn høyde. Den største utfordringen er hvordan en kan legge dekorasjoner uten å gjøre veggen utseendet ubalansert eller malplassert.

Ofte kan ikke mennesker som legger til dekorasjoner på trapp veggen bestemme om å henge et maleri, familie bilder, bakgrunn eller annen form av kunstverk. Veggen blir skremmende fordi noen av bitene som hus ville bringe hjem ikke gå bra med størrelsen eller fargen på veggen.

En ting man bør huske på er at selv om trapp veggen har en annen form eller dimensjon, er at det er kun en mur. Glem trappen, er det en vegg uansett hvordan du setter det. Hengende familiebilder, bør malerier og noen skisser være lik henge dem på veggen flatet så lenge du huske om tommelfingerregelen i henger dem i øyehøyde.

Maling teknikker

En kjedelig og trist trapp vegg blir livlig igjen med en fargeklatt. Hvis trapp veggen ikke fortsetter på veggen på levende områder, kan du male det en annen nyanse av farge eller en komplementær farger å gjøre det arbeidet med andre veggene i huset. En separat trapp vegg kan komme fram med bruk av dristige farger som kan matche noen tilbehør eller kunstverk sett rundt i huset. Du kan også legge noen maleteknikker, som snyltende ragging og stempling, for å gjøre dem mer interessante lagt mønstre og teksturer. Som lyset kaster av på trapp veggene, transformere de dramatisk.

Stenciling er også en måte å legge til farge og mønstre til en trapp vegg. Legg sjablonger langs grensen nær trapp grensene. Dette vil gi en ekstra dekorere touch til nedre del av veggen.

Male med striper. Bruk vannrette eller loddrette striper. De kan gi trapp veggen et bredere eller lengre utseende, mens den vertikale stripene vil gi en høyere utseende. Male striper ville være ideal mindre eller trapp kjellervegger der plass er minst.

Hengende kunst stykker

Når henger kunstverk på trapp vegger, tenke øyehøyde når du er på trinnet stilt opp på veggen. Henge flere lignende rammer på ulike nivåer med neste ramme et par inches høyere enn den forrige å etterligne retning av trappen. Når du går opp trappen, vil hver etterfølgende del gå opp også. Når du velger den riktige størrelsen av kunstverk, pass på å plukke de som ville fungere med høyde eller total størrelse på veggen. Hvis du henger bilder som er for små, kan de forsvinner på veggen. Hvis bitene er for stor, kan de se for overveldende og tungt for veggen.

Noen mennesker velger for å sette flere brikker på veggen. For å unngå Messina opp utseendet på veggen, prøve brikkene på gulvet først. Line dem slik du ønsker å henge dem, og rediger deretter plasseringen å gjøre dem ser balansert. Du kan også bruke maler som du kan henge på veggen for å se hvordan hele veggen vil se ut når du henge brikkene sammen. Unngå overbefolkning med for mange bilder.

Legge til speil til å lyse opp mørke trapper. Speil kan også legge en illusjon av plass som de gjør området ser større.

Bruk til slutt en for å sikre at noen brikker er skjeve eller skråstilt.