Dekorative regn rennesteinen alternativer

August 8

Hvert hus må takrenner til å holde regn skade en home foundation, lekker inn i interiøret og skade en home utvendig maling. Hvis du ikke liker utseendet på standard-utgaven vinyl eller metall rennesteinen alternativer som er tilgjengelig, ikke fortvil. Det er valg der ute som beskytter hjemme---de ser bra, også.

Regn kjeder

Hvorfor ikke forbedre utseendet på vinyl eller galvanisert metall rennesteinen systemet av erstatter din downspout med noen regn kjeder? Regn kjeder er en dekorative og funksjonelle tillegg til ditt hjem eksteriør. I stedet for å reise gjennom en lukket rør, går vannet av taket og ned en rekke metallisk kjeden koblinger eller små kopper som guide vannet renne, vann lagringssystem eller dekorative funksjoner, som en bolle eller småstein. Fordi kjeden bidrar til å bryte av vannet, minimerer sprut som vannet treffer bakken. Vanligvis laget av kobber, regn kjeder kommer i en rekke stilarter fra koblinger til kopper til dekorative motiver, som blader, blomster og fisk.

Kobber takrenner

Kobber er en vakker, holdbar og langvarig materiale. Disse kvalitetene gjør det en utmerket metall for bruk i utendørs applikasjoner. Kobber takrenner kan vare opptil 100 år, noe som gjør dem et kostnadseffektivt valg. Kobber fungerer med enhver stil hus, så tillegg av kobber takrenner kan forbedre ditt hjem eksteriør ved å slå en nødvendig funksjon i en arkitektonisk element. Hvis du har en stil av huset hvor utvendige utsmykninger er en viktig del av sin arkitektoniske stil, kan du lett innlemme ornamenter, som metall fugler som synes å drikke ut av rennesteinen, i utformingen av din regnrenner. Gjennom årene vil kobber patina, som har en ekstra fordel. Patina som naturlig beskytter kobber.

Downspout dekorasjoner

Hvis erstatte hele rennesteinen systemet utover dine midler, ikke bry deg. Du trenger ikke å erstatte rennesteinen systemet ser bedre. Noen ganger kan en liten endring gjøre en stor forskjell. Legge til en berørt av lunefull å din downspout ved å legge downspout dekorasjon på slutten av din downspout i form av et dyr. Bare stedet regnvannet strømme ut slutten av en skjemmende downspout, downspout dekorasjon endringer utseendet på røret ved å gjøre det at vannet strømmer ut av et dyr, som en frosk eller fisk munn. Ikke bare vil du fortsatt være avlede vann fra ditt hjem foundation, du vil har også lagt et element av moro til din hage.