Dekorativ trærne anbefales for Michigan

December 22

Dekorativ trær er en stift i landskap som de er brukt for beautification og legge interesse med sine fargerike planter eller blomster. Michigan har et rikt mangfold av treslag, med over 100 forskjellige tre varianter vokser over staten, ifølge Michigan State University forlengelsen nettstedet. Disse innfødte og ikke trærne er godt tilpasset til de klimatiske forholdene i staten og inkluderer trær egnet for en rekke formål som skygge, frukttrær og dekorativ trær.

Amerikanske Smoketree

Den amerikanske smoketree (Cotinus obovatus) er sitert som blant de mest spektakulære trær for høsten av Timothy Boland, Marty hår og Laura Colt i "Michigan Gardener's Guide." Treet er opprinnelig fra Michigan og endringer tydelig i hver sesong med en vekst i våren, mørk blå-grønne blader i sommer sammen med fjær av rosa blomster, og gul, oransje, rødt og lilla høst og vinter farge. Treet vokser til en eldre høyde på ca 30 fot med 15 - til 20-fots spredning som gjør det godt egnet til mindre landskap. Sakte voksende treet vokser best i områder av solen å delvis skygge og trives i alkaliske og den komprimerte jord. Plant amerikanske smoketree våren eller falle og unngå at forblir konsekvent våt.

Corneliancherry

Corneliancherry treet (Cornus mas) er sitert som en god dekorativ treet for Michigan, godt tilpasset vokser i staten som sitert i "Michigan Gardener's Guide." Corneliancherry treet vokser til en eldre høyde på 20 til 25 fot med 15 - til 20-fots spredning og blomstrer med masser av gule blomster våren etterfulgt av spiselig frukt populært brukt til å lage syltetøy og jellies. Treet utvikler en runde, kompakt form og er verdsatt som en prøven treet brukes på innganger og i mindre landskap. Plante treet ideelt våren i full sol og fuktig jord. Corneliancherry trær gir god effekt plantet i små grupper.

Blomstrende Crabapple

Blomstrende crabapple (Malus spp.) er blant svært populære dekorativ trær og er oppført som å være godt tilpasset vokser i Michigan i "Michigan Gardener's Guide." Lite treet vokser til ca 20 fot og blomstrer med rød-lilla, hvit eller rosa blomster våren, etterfulgt av dekorative frukt som siste brønnen i høst. Trærne er anbefalt som passer for bruk på innganger, hage og uteplass planter. Plante blomstrende crabapple under høsten eller våren i områder med full sol. Ikke plante i vind-beskyttet områder som dette øker sjansene for blad sykdom. Blomstrende crabapple tilpasser seg de fleste jord typer bortsett fra dårlig tappet jord.