Dekorativ trær i Missouri

February 3

Dekorativ trær i Missouri

Ingen treet er vedlikeholdsfri. Mens stedegne trær er mindre sannsynlig å gi etter for sykdommer, virus og andre problemer som kan skade og drepe trær, de fremdeles forlange bekymre å holde dem friske. Evaluere voksende området før kranen: har du plass til fullvoksen versjonen av treet du vil plante? Er det underjordiske eller aboveground verktøy som kan være påvirket eller ødelagt av treet i spørsmålet? Det er lurt å ha jord testet for å være sikker på at området kan støtte et tre uten for mange endringer.

Vanlige Paw Paw

Paw paw er vanlig skogen i Missouri, bortsett fra et lite område for staten. Det foretrekker den rike jorden i skogen og vil ikke vokse i kalkholdig jord. Det utvikler store lilla blomster 1-2 inches i diameter, og noen mennesker tror bladene knust bære duften av agurk. Paw paw's frukt er like velsmakende for mennesker som dyr. Plante paw paw i naturlige omgivelser (i stedet for en formell) fordi den gjengir ved å sette opp suckers og kan vokse til en kratt. Paw paw vil vokse 15 til 20 fot høy, men det kan også danne en stor, multi-stammet busk. Det er best transplantert fra en frøplante, men disse kan være lettere å tilegne seg fra postordrekataloger enn lokale barnehager.

Dunete Serviceberry

Også kjent som Sarvis-treet, shadbush eller Juneberry, serviceberry er innfødt til Missouri. Den produserer en overflod av små hvite blomster i mars og April med gul til oransje til dyp rød blader i høst. Det er i stand til å nå en høyde på 15 til 25 fot, med en spredning som kan lik høyden. Treet vokser relativt hurtig voksende 9 til 10 fot i fem til åtte år. Den attraktive jevn grå barken med rosa striper gjør det skiller seg ut mot en vinterlandskapet. Serviceberry vil tåle litt skygge, men mer solen det har, det mer blomster vil produsere. Sine røtter kan holdes fuktig. Fugler elsker serviceberry frukt, og frukten er utmerket i paier, syltetøy og jellies.

Amerikanske Yellowwood

Amerikansk yellowwood er innfødt til southwestern hjørnet av staten, men vokser gjennom staten. Det fungerer også som en dekorativ og en skygge treet. Dette treet kan vokse ganske høy, opptil 30 til 50 fot, med en spredning av 40 til 55 føttene på et godt nettsted med rikelig vann og næringsstoffer. Det dråper bunter av hvite duftende blomster fra endene av sine grener, og barken ligner jevn grå bark av amerikanske bøk. Yellowwood tåler ulike jord typer, inkludert steinete områder. Beskjære treet i sommer for å unngå overdådig blødning dersom det er kuttet om vinteren eller tidlig på våren. Dette blødning er ikke skadelig for treet, men det kan være skjemmende.

Et ord om blad Scorch

Blad scorch truer Missouri ornamentals men sjelden i ornamentals oppført her. De vanligste å gi etter for blad scorch er Missouri skyggen trærne: sukker lønn, Norge lønn, bøk, hestekastanje, aske, eik og linden. Blad svi forårsaker gulfarging mellom blad venene eller margene i bladet. Død tips av blad lobes er en tidlig tegn av scorch. Derfra, vil bladet fortsette å gult så brun til den skadede delen begynner å utvide. Fordi blad scorch ikke er forårsaket av sopp, bakterier eller virus og bare resultatene fra dårlig vekstforhold, kan det vises på alle tre hvis de dårlige forholdene (høye temperaturer, tørr vind, lav jordfuktighet) vedvarer.