Dekorativ trær for Yard

June 15

Dekorativ trær for Yard

Dekorativ trær brukes ofte til å forbedre en landskapsarbeid ordningen. De spenner fra store til små og dekker en rekke kamper og unike kvaliteter. Når du velger en dekorativ treet for gården, vurdere treets unikhet, utseende, størrelse og nødvendig vedlikehold. Vanligste dekorativ trærne som finnes i yards er i bjørk, lønn eller blomstrende utvalg.

Birches

Birches er vanligvis større trær med mindre tett løvverk. To populære varianter er hvit bjørk og elven bjørk. Hvit bjørk har sterk hvite bark og små, åpne blader. Treet kan ha en drapering effekt ligner en willow, men med mindre gren volum. Hvit bjørk varianter er ikke kompatible med varmere klima og kan være utsatt for bjørk borers. Elven bjørk har rødlig brun bark som skreller unna og er motstandsdyktig mot bjørk borers. Begge bjørk varianter finnes i én eller flere stemmed versjoner.

Maples

Endre farget blader Maples av mange varianter er vanlige dekorativ trær i verft for deres unike blad form. Vanligste av dekorative maples er japansk Maples, spesielt den japanske røde lønn. Dette treet kommer i mange varianter, men hver har en dyp rød-farget blad. Noen varianter slå sommeren og deretter oransje og gjennom høst og vinter. Andre har en rød blad fra vår til høst. Et annet valg av dekorative lønn er Amur Maple. Denne lønn kan er vanligvis dyrket som en busk eller hekk, men beskjæres og utdannet i et lite tre. Denne typen lønn er ideell for små områder som det vokser bare 15-20 fot høye. Amur Maple skiller seg fra tradisjonelle og japanske maples i at den produserer små hvite blomster og røde frukter i høst. Høsten blader Amur Maples tur rødt, gult og oransje. Amur Maple tåler alle grunnforhold unntatt ekstremt våt og vokser best i full sol. Alle maples er løvfellende og miste sine blader om vinteren.

Blomstrende varianter

Det er mange blomstrende varianter av dekorative trær for gården. Fire av de mest populære er den lilla blad plomme, gråt kirsebær og Star Magnolia. Den lilla blad plomme har lilla blader som navnet antyder og produserer rosa blomster om våren. Gråt kirsebær har lenge gråt grener og produserer også rosa blomster om våren. Star Magnolia er et lite tre som blomster tidlig om våren. En uvanlig blomstrende dekorativ treet er Enkianthus, som også er et lite tre som produserer klokke-lignende blomster og blader som endrer farger med årstidene.