Dekorativ trær for sonen 8

January 24

Dekorativ trær for sonen 8

Det amerikanske Department of Agriculture deler landet i hardførhet soner basert på årlige lave temperaturer. Landscapers og gartnere får best mulig ytelse fra planter kondisjonert til å vokse i deres bestemt USDA-hardførhet sone. Sonen åtte erfaringer årlig nedturer som ikke dyppe under 10 grader Fahrenheit.

Crepe Myrtle

Crepe myrtle kan dyrkes som en liten busk eller et tre, avhengig av hvor stort det er lov til å vokse. Anlegget er innfødt til Sørøst-Asia og ble introdusert til USA mer enn 150 år siden. Treet er kjent for produktiv klynger av blomster som vokser i ruffled form ligner crepe papir. Blomst farger varierer fra rosa til røde til lilla til hvitt. Er skjeen-formet og tre inches lang. Bagasjerommet på en crepe myrtle er glatte og svingete med en knudrete utseende som gir interesse i vinter. Crepe myrter er produktive i Sør, der de er valgt for sommeren varme og tørke toleranse.

Dogwood

Dogwoods er produktive trær i hele det østlige USA, hvor de vokser i subcanopy av skog. Plantene produsere blomster i nyanser av hvit og rosa våren, hjerte-formede blader som er grønne i sommer og rødt i høst og røde bær høsten. Dogwood kan vokse opp til 35 fot høy, og 25 fot bred. Sun-vokst dogwoods mer kompakt form, gren oftere og produsere mer blomster. Dogwoods er ikke tørke tolerant og bør være vannet i tørke perioder.

Higan Cherry Tree

Dekorativ trær som den gråtende kirsebær kan vokse opp til 30 fot høy og spredt like bred som 25 fot. Grenene av Higan kirsebær trær har hengende kvalitet, betyr at de droop eller "gråte," ligner på gråtende willow trær. Bladene er avlange og slå skinnende grønne i sommer og levende gul høsten før slippe. Gråtende grenene låne visuell interesse til landskapet.

Bradford pære trær

Bradford pære trær er ofte plantet i kommersielle landskap for deres raskt voksende egenskaper. Trærne er Gran med vertikale grener som tett nummereres og tett pakket i kronen. Disse trærne er kortvarige og vanligvis lider brudd fra vind eller is. Derfor lever et Bradford pære tre sjelden lenger enn 25 år. Trærne kan nå en størrelse på 40 fot høye og 30 fot bred. De er mest slående våren, når de produserer en rikelig dusj av hvite blomster. Frukt er lille og diskré. Treet produserer ovale blader med taggete kanter. Disse bladene er skinnende grønne sommeren og slå gul, rød, oransje og purpur høsten.