Dekorativ stein ideer for rundt en aboveground basseng

December 11

Gjennom dekorativ stein ideer for rundt en over bakken pool legge farge, tekstur og ektheten til din landskapsarbeid ordningen. I motsetning til i bakken bassenger som omkringliggende materialene kan falle i lett, har du litt mer frihet når velge elementer å dekorere ditt utendørs område. Du har fortsatt å være forsiktig skjønt, spesielt hvis du har jets eller integrert slanger som fyller og regulere vannet. Les produsentens instruksjoner og anbefalinger før.

Utleggere

Landskapsarbeid utleggere finnes i mange teksturer og farger. Opprett en walkway fører til stigen eller din over bakken pool og omringe resten av bassenget helt med pavers også. Bruk forskjellige fargede utleggere for å omringe bassenget for å opprette en fargerik design eller holde seg til en stil som passer til resten av utendørs dekor.

Blokker

Blokker legge innslag av drama til noen landskapsarbeid design. Plassere et par stor seg ved bassenget for gjester å sitte på. Mindre kan brukes til å opprette interessante steinformasjoner på hver side av bassenget. Bruk utleggere rundt dem for å gjøre dem virkelig skiller seg ut som knutepunkter i hagen din.

Rock Garden

Rock hager kan opprettes med noen av de dekorative stein ideene for rundt en over bakken pool. Ramme av et område, og fyll den med svart elv steiner, fargerike polerte steiner og enda mindre steinblokker. Legge til noen vann funksjoner, for eksempel utendørs fontener eller miniatyr utendørs fossefallet overlapp nedover fjellet å knytte hele utformingen.

Sand

Opprette dekorative stranden rett i din egen bakgård med sand. Bygge en sandkasse ved bassenget, og fyll den til randen. Legge til havet glass og skjell, sammen med andre beach utendørs innredning. Gnisten, blande i litt farget sand i farger som utfyller resten av landskapsarbeid design.

Stein strukturer

Innbringe skreddersydde farget betong benker og bord for en interessant sittegruppe rundt badeplassen. Legg steinutskjæringer og statuer til ekstra drama og visuell interesse. Nesten alt kan bli funnet, eller skreddersydde, i stein materialer. Legg til noen av disse brikkene til noen av de andre dekorative stein ideene for rundt over bakken pool for en feilfri overflate til en stein landskapsplanlegging.