Dekorativ innendørs gress

November 14

I å skape en beroligende, rolig hjem eller kontor, slår mange til potteplanter. Økende grad favorisering innendørs gartnere gress som en houseplant--- og med god grunn. Det er lett å vokse og omsorg for, og gir rikelig med grønt til perk opp et kjedelig område. Noen gartnere vokse spiselige gress; for eksempel er innendørs vokst wheatgrass både passer juicing eller hjelpe feline fordøyelsen.

Velge riktig gresset

Din gjennomsnittlige torv gress er ikke egnet for voksende innendørs. I stedet se etter gress mer egnet til beholder planting, svakere lys, og de mer moderate temperaturer, som wheatgrass, havre eller rug. Zebra gress, silkeaktig tråden gress, sauesvingel, lilla majestet, pampas, maiden gress og øm fontenen er også gode valg.

Planting

Hvis du ønsker å starte gresset fra frø, kjøpe kvalitet potting jord og litt småstein. Velg en gryte med masse drenering hull eller legge avrenningshull en plastikk gryte ved hjelp av en elektrisk drill. Line bunnen av potten med småstein, å forbedre drenering. Fyll kjelen med jord og vann også. Mens jorda er fortsatt er fuktig, sår frø i henhold til frø pakke instruksjonene. Kontroller at jorda forblir fuktig (men ikke fuktig) til gresset er godt etablert.

Hvis du kjøper små anlegg i en barnehage, repot dem i samme størrelse beholder. Du kan eventuelt velge en større beholder og plass planter ca 3 inches hverandre. Høyere gress må større avstand, så Les barnehage etikettene nøye. Vann etter repotting.

Plassering

Noen gress egnet for voksende innendørs, krever som wheatgrass, lite lys. Heldigvis er vanligvis lett å finne. Men mest gress---inkludert de fleste av dem egnet for innendørs voksende---krever minst fire timer med sol hver dag; derfor å plassere dem i et solfylt vindu er et must. Alternativt kan du kjøpe en innendørs voksende lys for gresset.

Vanning

Gress krever lite oppmerksomhet fra gartnere. Bortsett fra aktuelle lys er alt gresset virkelig behov vanlig vann. Den enkleste måten å oppnå dette er å plassere vannet i en skuff eller bolle under potten. Hvis vannet fordamper etter en uke, vann igjen. Du kan prøve for å se om jord trenger vanning ved å sette fingeren inn i den. Hvis den første halv tommen av jorden er tørr, er det tid til vann.

Andre omsorg

Hvis ønskelig, gjødsle med en sakte-release i tidlig om våren.

Å fremme ny vekst og kuttet bort browning blader, trimme Prydgress med hånd holdt pruners eller gress sakser.