Dekorativ blomstrende trær i Colorado

February 9

Dekorativ blomstrende trær i Colorado

Tross Colorado notorisk kalde og snørike klima er flere typer dekorativ blomstrende trær i stand til å blomstre i staten. Landscapers i Colorado bruker vanligvis disse trærne legge til farge, estetisk verdi og skygge i bakgårder og andre utendørs områder. I tillegg til å gi ornamenter med sine blomster, har noen blomstrende trær dekorative bark, frukt og løvverk.

Kirsebær

Mens fruktene av kirsebær eller Montmorency, trær kan ikke gi en smak ønskelig som smaken av søte kirsebær eller Mazzard, frukt, kirsebær trær er mer tolerante av kulde og frost i forhold til sine søte kolleger. Knoppene av kirsebær trær starter rosa men dukke opp i hvite blossoms når de blomst. Fruktene av trærne har mørke røde fasaden og gule kjøtt. For best resultat, bør du plassere kirsebær trær slik at de kan motta full soleksponering. Med små trær, kan flis, sagflis og annet organisk mulches være gunstig jord-kosttilskudd i de første få årene etter planting. Kirsebær-trær nå vanligvis mellom 12 og 15 fot høy, forutsatt at du regelmessig beskjære vekk uønsket vekst. Hvis venstre unpruned, kan trærne nå opp til 50 fot.

Cockspur Thornless hagtorn

Den cockspur thornless hagtorn er en kald-hardføre, blomstrende dekorativ treet som kan nå en høyde på 20 fot og en horisontal spredning av 15 fot. I tillegg til å produsere små hvite blomster med gule eller rødlig sentre, farge tre viser lyse røde bær og har mørkt grønt løv som blir til en strålende gul i høst. Vinteren fortsetter cockspur thornless hagtorn å gi visuell interesse med sin tynne, peeling bark som skreller av i strimler, skaper fargekontrast. Treet foretrekker full soleksponering og krever godt drenert jord.

Brandywine Crabapple

Mens mange mener kanskje crabapple trær som pesky, uønsket eller invasiv planter, i Colorado bruker landscapers vanligvis dem som dekorative prøver. En populær variasjon er Brandywine crabapple, som produserer rose-rosa-farget dobbel blomstrer. Doble blomster har spesielt full opptredener, som roser, av flere lag kronblader. Brandywine crabapple trær vanligvis oppnå høyder av 25 fot og oppslag på 20 fot. Som den cockspur thornless hagtorn, Brandywine crabapple har peeling bark og vokser med full sol og godt drenert jord.

Cleveland Velg pære

Også kjent som Callery eller Bradford pære, Cleveland Velg pære er en dekorativ pæretreet som kan nå en høyde på 35 fot og en spredning av 15 fot. I motsetning til en tradisjonell pæretreet produserer dette treet små og lite iøynefallende frukt. De hvite blomstene i treet, men er prangende, som er treets skinnende grønne blader som slår til en lys rød-oransje farge i høst. Cleveland Velg pære tilpasses en rekke jordsmonn og forhold, men foretrekker fuktig, godt drenert jord og full soleksponering.