Dekorasjon ideer for to smårollinger i et soverom

December 20

Dekorasjon ideer for to smårollinger i et soverom

Når du har to smårollinger, er noen ganger det umulig for begge ha sitt eget rom. Du kan imidlertid gjøre deler rom en positiv opplevelse ved å velge riktig innredning. Selv om smårollinger er ung, begynner de definitivt å utvikle egne personligheter. Opprette et mellomrom i et område av rommet for hvert barn.

Decor tema

Velg et tema for småbarn soverom. Hvis småbarn samme, kan så du komme unna med å ha samme tema over hele soverommet. For eksempel hvis to pjokk gutter liker tog, dekorere rommet med et tog tema. Du kan imidlertid ha en pjokk jente og gutt som helt forskjellige ting deler samme rom. I så fall benytter separat rommet i halvparten maling. For eksempel male halvparten blå og dekorere den med en idrett tema. Maling andre halvparten rosa og dekorere den med prinsessen tema. Måten småbarn vil føle at de har sitt eget rom.

Møbler

Mange foreldre kan være tilbøyelig til å la barna dele en seng, en kommode og andre møbler. I et lite rom, kan du ikke har et annet alternativ. Hvis du har plass, skjønt, vurdere å velge forskjellige møbler for to barn. For eksempel Velg en rød seng for en pjokk og en blå seng for en annen. Du kan også velge møbler med samme tre flekken, men i ulike stiler. Velg to kommoder og andre møbler du trenger og legg dem på de ulike sidene av rommet.

Underholdning

Hvis du har to smårollinger, er det fornuftig at de skal dele noen leker og andre former for underholdning. Hvis du har store leker, en TV eller noe annet på soverommet som småbarn skal dele, legge den i et nøytralt område. Hvis rommet er klart inndelt, setter du de delte elementene på skille.

Lagring

Småbarn trenger masse plass for lagring, hva med alle sine leker, klær og andre elementer. Når to smårollinger deler samme rom, er enda mer lagring nødvendig slik at avstanden ikke bli rotete. Velg lagring skuffer plassere under senger. Alternativt kjøpe kubeformet reoler på hver side av rommet. Måten småbarn kan plassere elementer som er utelukkende deres på hyllene, og du kan vise andre elementer, for eksempel bøker og bilder.