Dekk skjørt ideer

March 1

Dekk skjørt ideer

Dekk lister skjuler området under en veranda eller dekk, holder pets og dyreliv ut mens du oppretter en ideell utendørs lagringsplass. Når du velger din dekk skjørt, balansere ikke bare estetikk og kostnader, men også ventilasjon, tilgjengelighet og enkel installering å finne retten materiale for ditt hjem.

Rimelig gitter

Tre eller komposittmaterialer gitter fortsatt gå til form av dekk skjørt. Du kan bare stifter av dette materialet opp dekk støtter eller opprette en tre ramme for et mer sofistikert utseende. Sette rammen på hengsler for enkel lagring og tilgang, og vurdere maleri rammen en kontrastfarge fra gitteret å gi dette materialet et oppgradert utseende.

Attraktive tre

Installere tre eller komposittmaterialer styrene for å matche dekk for å opprette et enhetlig utseende for dekk og lister. Installere styrene vertikalt for å gjøre dekk vises høyere, eller hold dem horisontalt å understreke lengden på dekk. Legge til ventiler og tilgang paneler å sikre tilstrekkelig ventilasjon og tilgang for lagring.

Røff stein

Støtten innlegg under verandaen din kan tjene som den perfekte innrammingen for tørr stablet stein veranda skjørt. Kontakt en dyktig mason for hjelp med dette prosjektet til å sikre en stabil installasjon med tilstrekkelig ventilasjon. For å oppnå dette ser på egenhånd, bruk kryssfiner eller andre ark varer for å legge feltet under dekk, og dekke det med faux rock eller stein paneler. Legge til ventiler og en port eller dør for ventilasjon og tilgang.