Dekk riving & fjerning Cost

February 29

Dekk riving & fjerning Cost

På grunn av de nesten ubegrensede scenariene der riving av en kortstokk kunne skje, er det umulig å gi enda et anslag på kostnaden. Når det er sagt, finnes det en rekke konstanter til et slikt prosjekt; gi hver av disse faktorene en verdi kan beregning for å være laget av den sannsynlige endelige prisen.

Dekk størrelse

Tydelig vil riving av et dekk innebære mer tid, avfallshåndtering kostnader og renovering av området enn riving av en liten dekk. Dekk størrelse påvirker lønnskostnader, hauling kostnader og avgifter på avfallshåndtering anlegget.

Tillater

Kommunale myndigheter har vanligvis ingen bestemmelser for fjerning av elementer som dekk fra vanlig hjem. Hvis egenskapen er av historisk betydning, men kan det være nødvendig å ha en tillatelse for fjerning av noe som kan endre det historiske utseende, og det kan omfatte en kortstokk. Kommunale myndigheter typisk kostnad for tillatelser og prosjektet tilsyn.

Arbeiderpartiet

Profesjonell riving selskaper vanligvis sitat bolig riving kostnad på ca $5 til $15 per kvadratfot opptatt plass, ifølge kostnader ugle. Men rive en kortstokk vanligvis ikke involverer mange sikkerhetsfaktorer eller ferdigheter eller håndtering av farlige stoffer som asbest. Landscapers og byggefirmaer ta ofte riving arbeid, og disse enhetene vanligvis sitere en pris som dekker arbeid og rusk fjerning. Sammenligne sitater fra en rekke selskaper. Hvis dekk er i god stand, er det mulig en landskapsarbeid selskapet vil fjerne den bare for berging materialer og ikke betalt for sin tid.

For en mer praktisk og sannsynligvis billigere - løsning, kontrakt arbeidere selv, og ansette en tipper lastebil fra en verktøyet utleie stikkontakt. Kontrakt arbeidstakere, disse arbeidere er ansvarlig for betaling av skatt grunn av sine inntekter. Du trenger bare å komme til enighet om hva deres er verdt. Vær forsiktig når du arbeider med fremmede, og bare ansette folk du vil føle deg trygg med store mengder materiale fra eiendommen. Opprette et maksimumsbeløp på gang du føler jobben skulle ta og multiplisere timer med timelønn på antall arbeidere til å regne ut arbeidskraft.

Fjerning av rusk

Dekk tømmeret er vanligvis press-behandlet med kjemikalier som gjør det ulovlig å brenne dem og revet dekk laget av slikt materiale må bli halt bort. En måte å sikre at en søppelcontainer er stor nok er å starte med en undersøkelse av antallene brukes til å lage dekk. Skriv ned hvor mange planker det er og deres dimensjoner. Merk hvor mange støtte tømmer under plankene og noen hauger som holder støtte tømmeret på plass. Besøk oppussing lageret med denne informasjonen i hånden og måle lignende beløp der de er lagret. Måle lengden av høyden ved bredden av en stabel av planker lik de som brukes til å bygge din dekk, og beregne deres kvadratmeter. Gjør det samme med støtte tømmeret og hauger. Legg alle tall sammen for å finne minimumsstørrelsen søppelcontainer må du dra dekk materialet bort. Faktor i kostnadene for søppelcontainer og eventuelle kostnader pålagt av avfallshåndtering anlegget.