Dekk reparasjon på en ridetur gressklipper

October 31

Dekk reparasjon på en ridetur gressklipper

For hjem med store verft kontrollerer ridning gressklippere standardhoveddokumentet av klippe gresset. Jo bredere klipping dekk, færre passene må gjøre å dekke hele gården. Riding klipperen dekk krever imidlertid periodiske service og reparasjon. Mens mye av dette kan gjøres av hus, kan bare fagfolk foreta mer alvorlig klipperen dekk reparasjoner.

Dekk rengjøring

I mange tilfeller, når en ridning klippeaggregat stopper må fungerer det bare grundig. Gress, skitten og plante materiale kan pels undersiden av en kortstokk, inkludert bladene. Dette skjer spesielt raskt hvis du klippe gresset er fuktig, slik at det å holde bedre. For å rengjøre en ridetur gressklipper dekk finne og fjerne skruene som holder den på plass, slik at du kan skyve dekk ut og snu det til undersiden. Knivbladene for sikkerhet og skrape bort gresset og oppbygging med en sparkel eller annet sløv metall verktøy.

Sliping av knivblad

En annen vanlig form av generell ridning klipperen dekk reparasjon innebærer rengjøring og sliping av knivblad med slipesteinen eller manuell oppskarping blokk. Skarpe kniver utføre betydelig bedre enn kjedelig seg. Bruke tunge hansker og vernebriller for å beskytte mot kutt og metall skår bilderedigeringen kan produsere. Hvis skarpe kniver i en ren kortstokk fortsatt ikke spinne fritt og rolig, må du kanskje smør lagrene at bladene å spinne.

Utjevning

Siden klipperen dekk er suspendert på flere steder, de kan bli skråstilt og klarer ikke å gi nivå kutte. Nivå din klippeaggregat fremgangsmåten beskrevet i brukerhåndboken. Denne prosessen innebærer vanligvis å snu en rekke justering nøtter og måle avstanden mellom klippeaggregat og nivå bakken. Siden hver mutter har et begrenset utvalg av høyder, er det mulig at du må heve en mutter og senke en annen i en motsatt hjørne gjøre dekk helt nivå.

Dekk sprekker

Riding klipperen dekk er underlagt press fra bumping bakken, spinning kniver og sin egen vekt, som henger fra klipperens ramme. Over tid kan riding klipperen dekk utvikle sprekker. De fleste dekk er laget av stemplet eller støpt metall, som betyr at den eneste muligheten for å reparere en sprekk av den. Hvis du ikke har det verktøy og ekspertise, leie en profesjonell å reparer din sprakk klippeaggregat.