Dekk rekkverk sikkerhet

July 9

Den nordamerikanske dekk og rekkverk Association anslått at i 2007 var det ca 6,120 skader knyttet til feil rekkverk installasjoner på bakgården dekk. Rails gi sikkerhet og sikkerhet til dekk brukere ved å hindre faller og slips i bakken nedenfor. Selv om dekk kan være estetisk tiltalende og en praktisk måte å nyte din bakgård, forskjellige forholdsregler følges på alle tider.

Rekkverk høyde

Kontroller at du dekk rekkverk mellom 36 til 42 inches i høyden. Siden forskjellige byer og kommuner har forskjellige bygning koder som angir et rekkverk høyde, er det en god idé å ringe din lokale myndigheter å sjekke spesifikasjonene for ditt område. Når rekkverk mellom 36 til 42 inches i høyden vil de være vanskelig å klatre så vel som å falle over.

Rekkverk bredde

Bredden mellom rekkverk bør ideelt sett være mellom 4-6 inches hverandre eller hva din kommune angir. Rekkverk som er nærmere sammen vil redusere sjansen for et barn glir gjennom kortstokken og faller til bakken nedenfor.

Rekkverk materialer

Et dekk rekkverk skal være sterk nok til å støtte en stor voksen som lener seg mot den. Velge sterk materialer for din skinner vil forhindre eventuelle dekk kollapser som er den viktigste årsaken til falls, skader og død. De beste materialene å bygge din rekkverk omfatter tre som rødt sedertre og mahogni, redwood. Disse skogene er langvarig og kan opprettholde gjennom de ulike elementene.

Installasjon

Når du installerer rekkverk på et dekk må du bruke bolter ved tilkobling stykker av materiale. Bolter er gir en sterkere forbindelse mellom delene, som negler har for vane å trekke ut over tid. USA Forest produkter laboratoriet undersøkes fem år med dekk kollapser og rapportert at nesten alle kollaps oppstod med dekk som hadde blitt koblet med spiker.

Bruke dekk

Når bruker dekket ikke plasser gjenstander oppå rekkverk. Briller, plater og andre elementer kunne falle og forårsake skade og skade for andre. Under ingen omstendigheter bør enhver person noen gang sitte på den dekk rekkverk. Hvis sitter på rekkverk du kan miste balansen og faller til bakken nedenfor og få alvorlige skader. Overvåke noen barn som er på dekk og informere dem om alle farer.