Dekk Rail rekkverk ideer

May 5

En kortstokk er en verdiskapende tillegg til ethvert hjem rekkverket er mer enn bare en dekorativ. Med den enorme utvalg av rekkverk alternativene glemmer folk den primære funksjonen av et rekkverk som sikkerhet. Når du velger en design og materielle, ta din families behov i betraktning. Ideell dekk rekkverk må være sikker nok å holde barn og kjæledyr inne uten blokkerer mye av visningen. Også ta hensyn til vedlikehold og være realistisk om hvor mye vedlikehold du er villig til eller utføre.

Tre

Tre rekkverk vises oftere enn andre typer fordi de fleste dekk er laget av tre, men ikke føler seg forpliktet til å bruke samme tre som dekk. Forskjellige hardwoods, som redwood, mahogny og selv exotics, kan ta i farge spille uten ser ut som en helt egen enhet. Spille med kombinasjoner av tre og størrelse, form og avstanden mellom skinnene for en uvanlig setning. De fleste typer tre må være behandlet årlig og forseglet hver to eller tre år - oftere i harde klima. Tre kompositter og plast trelast tilby utseendet på tre uten vedlikehold, men pleier å koste mer.

Metal

Metal rekkverk kan er bredt og variert mye, fra støpejern viktorianske scrollwork til Art Deco rørformet stål, og utfylle både tre og sement dekk. Metall spiler er laget i flere figurer enn tre og kan bryte opp de rette linjene på gulvet for en mer organisk følelse. Mest metal rekkverk vil rust over tid, men et lag med utvendig maling kan hindre rust. Hvis du velger en pulverlakkert rekkverk, faller vedlikehold til grunnen ingenting. Den eneste ulempen er at metal rekkverk tendens til å bli varmt å ta i direkte sol.

Glass

Glass er en relativt ny rekkverk og hviler mot den høye enden av budsjettet spekteret. Ark med herdet glass opptil en tomme tykke garanterer at barn og kjæledyr ikke falle samtidig utsyn. Vedlikehold er minimal, og er utendørs vinduet vask. Glass rekkverk er vanligvis forbeholdt sement dekk som aldring tre kan bli for svak til å holde vekten av glass og vanligvis legger til utseendet på moderne strukturer bare.

Miks og Match

Hvis du befinner deg revet mellom to materialer, kan du prøve å bruke begge. Noen svært attraktive rekkverk opprettet ved å kombinere metall spiler med et tre rekkverk eller en metal-topped glassvegg. Før å la fantasien løpe vilt, er det nyttig å verve hjelp av en kortstokk designer eller arkitekt for å veilede deg om hvilke kombinasjoner er fysisk og økonomisk gjennomførbart.