Dekk og uteplass ideer

January 4

Dekk og uteplass ideer

Terrasser og dekk anses ideell utvidelser av ditt hjem og ikke bare en samling av planker eller firkant av betong. De beste ideene for omfatter terrasser og dekk i ditt hjem design er de oppretter enkel overgang fra inne til ute og integrerer sømløst aktivitetene finner sted under himmelen med livsstil under taket.

Vinklet flere nivåer

Forgård kan gis illusjonen av mye mer ekspansiv plass ved å bygge en kortstokk vinklet flere nivåer. Trapper og trinn og en konstruksjon som sprer seg i forskjellige retninger har effekten av tvinger øyet til å flytte om å ta det i, og dermed skape illusjonen av større plass. Legge til et høyt tre fokuspunkt og disposisjon hele bunken med busker du oppretter en hageterrassen effekt.

Buet benk Planter

En enkel tillegg til en eksisterende patio som gir både funksjonen og estetisk appell er en buet som dobler som en benk og en planter. "Ideer til store dekk og Patios" anbefaler stukk byggemateriale for denne ideen som gir lang sittegruppe perfekt for utendørs sammenkomster. Legg noen kaktus i planting området for en Southwestern effekt eller hibiscus og elefant ører for et tropisk motiv.

Takterrasse

En takdekket er absolutt ikke passer for alle hus, men hvis du har flatt tak som er strukturelt kan håndtere en kortstokk, kan det bli det sentrale punktet i hele nabolaget. Hvis du har et loft, kan du opprette en inngang til taket dekk rett gjennom taket. En to-etasjers hus med et at prosjekter utover fra hovedbygningen kan være det perfekte stedet for en mindre balkong dekk eller en fullverdig taket dekk.

LED-belysning

Belysning design for både terrasser og dekk er mer mangfoldig enn noensinne. Fakler og tikis gir en viss retro appell som kan være passende for partene, men kan være forstyrrende når du bare vil noen alene tid i bakgården. Det beste valget for uteplass og dekk belysning når det gjelder strømsparing, redusere strømregningene, kutte ned på vedlikehold og affording kreativitet er lysdiode (LED) inventar. Ifølge "1001 ideer for dekk," problemer med svak utdata fra LED-belysning er løst og er gjennomsnittlig levetid for en smal avsats lyset er 50 000 timer. Som oversettes til mer enn 100 somre uten å endre en lyspære.

Lunefull Decor

Hvis dine interiøret er fylt med sin spesielle måte, bør du utvide at konseptet til terrassen eller dekk. Vurder å legge til offbeat berører som en flaske treet. Eller gå til en butikk i uken etter jul og få en god handel på en stort falsk treet som du kan sette opp permanent som en patio eller dekk aksent med ornamenter og dekorasjoner. Kjøp noen små steiner og opprette en miniatyrversjon av Stonehenge handle en samtale stykke når du inviterer nye gjester ut til terrassen eller dekk.