Dekk maleri forsyninger & utstyr

November 23

Dekk er en flott måte å utvide din utendørs levende mellomrom, men over tid, vil sol og regn kan skade dekk og generell smuss og skitt samle gjennom bruk. Paint beholder en ny kortstokk og kan gi nytt liv til en eksisterende dekk. For å sikre at du får mest mulig ut av din maling jobb, sørg for at dekk er ren og glatt og velge en maling produkt som vil beskytte din dekk.

Dekk renere

Dekk rengjøringsmidler angripe alger, mugg, fugl droppings, skitt og flekker. Må du rengjøre dekk enten du forbereder en eksisterende dekk for oppdatering eller planlegger å male en ny kortstokk. Spre dekk renere med mopp, sprøyta eller hånd pensel og tillate den å arbeide i henhold til produktets instruksjoner.

Hageslange eller høytrykksvaskeren

Bruk en hageslange eller høytrykksvaskeren å vaske bort dekk renere og smuss det har løftet. Trykk skiver gir en konsentrert eksplosjon av vann som fungerer som en skrubbe agent og kan være nyttig hvis du har skitt oppbygging som er vanskelig å fjerne, men vær forsiktig med å holde den høytrykksvaskeren dyse for nær dekk, som det kan huljern terrassebord materialet.

Crowbar, Hammer, spiker og erstatter Wood

Hvis din dekk er laget av tre, og det har lidd fordreining på grunn av eksponering for sol eller regn, må du kjøre neglene inn tre eller erstatte tre som delt. Bruk et brekkjern fjerne skadede tre og erstatte den med ferske planker.

Skraper og sandpapir

Bruk en hånd skraper eller sandpapir å forberede alle overflater høytrykksvaskeren ikke kunne komme. Fjerne biter av maling som er avskallinger og glatt grove flekker, særlig vekt rekkverk. For større områder, kan du bruke en tunge skraper med lang stang eller en makt sander.

Tape og ark

Tape og drapere områdene rundt dekk du vil primer eller maling å splatter. Du kan dekke siden av huset, dekk skinnen eller noen nærliggende anlegg.

Primer

Ifølge landskapsarbeid ideer Online må du bruke en primer slik lakken har lengste livet mulig. Velg en primer som er beregnet for utendørs bruk og utføre to bruker en pensel eller Rull til dekk absorbere primer, slik at den første strøk tørke ordentlig før andre.

Maling

Velg en maling utformet for bruk på verandaer, som den vil tåle slitasjen av foten trafikk. Hvis din dekk omgir et basseng, velge en maling som har sklisikker egenskaper for sikkerhet.

Sprøyta, børster og valser

Det kan hende du kan bruke en male sprøyta lakken er tynne nok. Hvis ikke, bruk pensler og roller børster. Pensler, for detaljer arbeid rundt dekk kantene og hvis du vil male din dekk planter med noen drypp på bakken under må. Ellers er roller pensel en rask og enkel måte å bruke dekk maling.