Dekk lås Phantom overflaten installasjon

June 24

Dekk lås Phantom overflaten installasjon

Skjulte festene tillate deg å lage en glatt, den velsignede dekk overflate som ligner en high-end interiør gulv. En slik lås, Phantom, arbeider med dekk styrene med riller i sidene. Det Fiberon sammensatt terrassebord selskapet i New London, North Carolina, som gjør the Phantoms, anbefaler at du feste din første brettet i enden av dekk med rustfritt stål eller kompositt dekk skruer og deretter begynne å bruke Phantom skjult festene for resten av styrene.

Instruksjoner

•Trykk kategorien enkelt en Phantom skjulte krampe i sporet på den åpne siden av første dekk på hvert punkt der den krysser en bjelke. Kontroller at lås engasjerer dekk styrets groove til en dybde på minst 5/16 tomme, Fiberon råder.

•Midtstill den lås skruen hullet på bjelke. Kjøre den medfølgende skruen i bjelke uten overdreven stramming. Gjenta hver bjelke.

•Trykk andre dekk styrets groove til lås kategoriene som T-formet - ene t er i første dekket bord, og den andre siden går inn i andre dekk styret. Tilt andre dekket bord opp om nødvendig å treffe tappene. Kontroller at to dekk styrene har anbefalt gapet 3/16 tommer, som indikerer at kategoriene lås har engasjert grooves riktig.

•Gjenta installasjon av skjulte skruer inn i sporene på hvert bord. Trykk endelige dekk bordet på plass og sikre utenfor kanten med 2 1/2-inch stål eller kompositt dekk skruer.

Tips og advarsler

  • For å sikre to dekket bord på en bjelke, installere en stumpen felles krampe i stedet for en vanlig skjulte krampe, også kalt en "linje krampe."
  • Unngå å bruke Phantom skjult dekk festene på trappetrinn. Fiberon anbefaler ansikt-skruen trappetrinn i stedet.