Dekk landskapsarbeid ideer med knust stein

April 19

Landskapsarbeid steiner kommer i en rekke farger, størrelser og former. De kan være reelle eller kunstig. Knust rock eller knust aggregater er ikke mer enn større klipper brutt enten med vilje for landskapsarbeid bruk eller ved et uhell i gruvedriften i fjellet eller i den naturlige aldringsprosessen. Flere og flere mennesker bruker knust rock som landskapsarbeid base, og rock hager har selv blitt mer populært for enkelt vedlikehold landskapsarbeid.

Historie

Rock hager og landskapsarbeid rock ble tradisjonelt brukt bare for store plantasjene og hager, der acre på acre var tilgjengelig for offentligheten. Konger og de rike ville bruke rock for å legge farge og dimensjon til deres synspunkter fra balkonger, og fra balkongene på sine gjester å imponere dem. De ville også opprettelabyrinter areal og bruk rock som en sti. I dag, med gjennomsnittlig hus har et betydelig mindre stykke land å kalle sin egen, har landskapsarbeid aggregater blitt mer utbredt.

Bruke liggende Rock å legge farge

Liggende steinene, når de brukes på eller rundt dekk, legge til farge og dimensjon i en ellers trist eksteriør. De kan legges til en kantlinje som Luke kontroll og som en aksentfarge planter eller blomster de omgir. De kan også være mortared på en vegg å legge aksent til dekk veggene og gulvet av dekk, som ekstra støtte legges til strukturen støtte dekks ekstra vekt. Mange mennesker har begynt å bruke knust rock i mønstre på dekk vegger som liksom en collage effekt. Hvis du bruker sin på eller rundt dekk veggene, kan knust stein legges som en Luke inhibitor eller bare som et hjelpemiddel til å holde naboens katten ut av boksene.

Knust Rock hjelp i drenering

På en skrå landskap bruker mange støttemurer som terrasse se for å gjøre det lettere å gå rundt eiendommen. De vil legge knust rock som en aksent eller ved å gå, gjør behovet for gress unødvendig. Dette er en annen måte å legge knust samlet til fordel utseende fra et dekk eller uteplass. Hovedfordelen ved rock i dette tilfellet er vann avrenning. Jord under rock er absorberende og selve fjellet gir stor avløp for vann, så vannet nesten forsvinner som regnet faller. Også hvis regnvann står i området, gir rock en barriere fra mud under.

Oppdatere din dekksareal

Landskapet rock er veldig bra for å skjule dårlig områder i dekk eller hagen rundt. Hvis det er sol slitasje eller vannskade i din terrassebord, etter bestemmer drenering problemet som forårsaker problemet, kan landskap rock skjule området slitt utseende. Dette kan være en billigere måte å oppdatere en datert dekk også. Som en enkel ny strøk maling kan oppdatere utseendet på et rom, kan en ny farge rock oppdatere utseendet på en anlagt område.

Gå overflater

Mange miljøvennlig steder har begynt å bruke liggende rock som base for stier og veier, med større flat typer steiner som gå overflate, og mindre, komprimert mer stein under som base. Dette er sølt privat sektor entusiaster, gjør små stier bli en norm i personlig design. Bruker mortared landskapet rock på trappen løpebaner til og fra en kortstokk og muligens på veggene kan gjøre veier blanding i hele utseendet på området. Bruker for knust stein i landskapsarbeid på og rundt dekk er stor, og bare avhenger av hvor langt fantasien kan nå.