Dekk ideer for flatt tak

September 26

Dekk ideer for flatt tak

Flatt tak kanskje ikke funksjonen fanciest arkitektoniske, men det bør ikke ignoreres. Grønne at taket for å isolere huset og filtrere det omringer luften. Eller bor på det - landskap med overflater, skygge, hager og sitteplasser for en utendørs rom. Strukturen kan håndtere vekten og forsterkes for å hindre sprekker og lekkasjer, vil en kortstokk på taket gjøre god bruk av tilgjengelig plass.

Sky hage

Taket av en industribygning konvertert for boliger kan være en liten park med asfaltert deler toppet av pergolaer, vær - resistente tre plantasjeeiere eviggrønne bladverket eller summer grønnsaker, naturlig willow eller bambus skjermer og windbreaks, og patio møbler for bruk mesteparten av året. Visningene kan gjøre det en populære abbor, også om vinteren. Med forsiktig oppmerksomhet til brann koder og sikkerhet, kan en liten brann pit varme vinteren hender og føtter dekk blir brukes året rundt. Dra nytte av behovet for å bygge dekk overflater, og varierer nivåer med hage kanaler og trinnene opp til sittegruppe for ekstra visuell interesse.

Garasje topp perle

En flat tak garasje er en kortstokk venter på å skje. Sette et rekkverk eller gjerde rundt slik at hele familien kan trygt bruke plassen. Deretter behandle den som en utendørs rom. Er det stor nok for en liten Grill grop? Kan støtte taket tillegg av plantasjeeiere slik at du kan vokse en hage i luften? En overhengende treet forsyning skygge? Opprett en fot-vennlig etasje så dekk er ikke for varmt for barfot somre, og deretter parkere bilen og gå opp trappen til hjemmelaget, frisk luft avslapping som bare noen skritt fra kjøleskapet. Sjekk inn kommune eller nabolaget zoning restriksjoner og nødvendig bygningen tillater noen å bygge før du leier en entreprenør eller DIY.

Selvtillit vanning dekk

Veg ut på taket med en bærekraftig planter hage på et solfylt flatt område. Pass på at noen gables ikke blokkerer lyset ønsker du frodige, rikelig tomater. Så stille at flatt tak dekk med selv Vannes plantasjeeiere, beholdere for ettårige, og hevet senger for mer bønner, tomater, salat og urter - selv reddiker og gulrøtter. Selv Vannes plantasjeeiere lagre på vanning, og noen pre-laget versjoner har valgfri trellises å støtte klatring planter. Du kan definere ditt eget system for høytflyvende tomater og bønner med pole støtter og solid netting eller ledninger som du trener planter. Denne typen hage er perfekt for et tak, men plantasjeeiere er tunge, så har taket inspisert for vekt laster før du planlegger innhøsting.

Byen kyllinger

Ikke gi opp herligheter landet bare fordi du bor i en by. En bygning med en lagdelt taket gir to flatt dekk områder å plante og gård. En industriell eller boligblokk konvertering vil ha en sterk taket som ikke kanskje engang trenger forsterkende å støtte dverg frukttrær i beholdere, roser springende over personvern fekting, hevet senger salat og grønnsaker, sedertre eller teak terrassebord for bord og stoler og et felt av sesongens villblomster der noe er alltid i blomst. Og kyllinger? De er frittgående over de unmowed ornamentale gresstyper på laveste nivå å holde dem fra legging egg i rose hage en etasje. De fleste byer tillate kyllingene, men de krever tillatelse og kan begrense antall, frittgående og coop størrelser. Glem haner.