Dekk gitter ideer

April 14

Gitter paneler er små strimler av tre eller vinyl koblet sammen i et kryss design. Gitter kan låne en mer polert og ren se en kortstokk. Tre paneler kommer i en rekke farger og arter, som cedar, redwood og pine. Vinyl paneler tåle været bedre og kommer i nyanser av hvit, grønn, tre korn og blå.

Gitter grunnleggende

Vanligvis er størrelsen på gitter paneler 4 8 fots. Panelene er kuttet med en sirkelsag å passe et ettertraktet område. Fest panelene til dekk med spiker eller staples.Gitter paneler er ganske økonomisk og produsere lagring i enkelte områder og legge en ny dimensjon til terrassen.

Ideer

Dekk som har åpne områder under er perfekt for gitter paneler. Når snitt til størrelse, knytte panelene til utenfor gulvet av dekk til å omslutte den åpne plassen. Dette skaper et lagringsområde for vann slanger, plen møbler eller søppel bokser. Spredt dyrene eller skadedyr kan ikke nestes under dekk også.

Installere gitter paneler dekk rekkverk og gulvet av dekk for sikkerhet. Dette bidrar til å holde barn, planter og andre ting fra å falle av dekk.

Installere gitteret fra rekkverk på taket til å omslutte dekk. Alternativt, hvis solen er for lyse på én side av dekk, installere gitteret til den siden. Dette reduserer mengden av solen på dekk og skaper en dappled utseende på dekk.

Tips

Klippe 10-tommers bred strimler av vinyl gitter i en lengde som kreves for å opprette en arbor inngang over til rekkverk. Plante Carolina Jasmine på hver side. Jasmin vil klatre opp arbor og lage en lett duft inngang.

Kuttet små deler av vinyl gitter og lim dem sammen for å lage lanterner plassere på dekk. Bruk et citronella lys i et metall kan holde skadedyr bort.

Opprette plantasjeeiere med gitter å holde de stygge blomsterpotter.