Dekk bilde ideer

September 3

Hvis du liker sitte ute på dekk din som en måte å slappe av etter en stressende dag eller et sted å underholde familie og venner, deretter opprette en behagelig estetisk for dekk som fungerer godt med ditt hjem og landskap er viktig. Ved å trekke på din egen fantasi, kan du kjøpe eller opprette bilder for dekk som passer dine behov og nytes av besøkende.

Treskjæring

Du kan opprette en naturlig kobling mellom utendørs og innendørs ved hjelp av treskjæringer som en del av innredningen. Du kan kjøpe treskjæring kunstnere direkte eller fra butikker, eller du kan opprette en Treutskjæring selv. Butikker som Wal-Mart tilby tre plaketter som treskjæring kits og håndverket maling som kan brukes til å opprette utformingen du vil ha. Husk, det er imidlertid viktig å veilede barn bruker treskjæring utstyr.

Scene å matche omgivelser

En god måte å tilnærming å velge bilder for dekk er å starte ved å vurdere din dekk omgivelser. Velge bilder som meld med miljøet er en god måte å velge bilder for dekk. For eksempel hvis dekk vender mot havet, kan du tenke på bilder som kompliment en stranden miljø, for eksempel barn samle sand dollar på sommeren eller måkene flyr over bølger. For en kortstokk med utsikt over din egen botaniske hage der roser er midtpunktet, velger du bilder av forskjellige farger roser.

Blomster for bilder

En unik type bilde du kan vurdere er en blomst. Art er plassert på en bakpanelet og andre elementer kan legges på sidepanelene. Du kan opprette en kvadratisk eller rektangulær ramme. Dette kan være en stor conversational stykke. Du kan gjøre din egen ved påføring et bilde (for eksempel barnets fotografi eller andre kunstverk) til et stykke tre, og deretter legge til fire vegger for å opprette en boks. Legge til flere elementer til boksen som passer temaet du har valgt. For eksempel for en strand-tema for fest skjell og sjøstjerner til boksen.