Definisjonen av et strå fastnøkkel

November 20

Et strå fastnøkkel er en spesiell hensikt enhet for gripende og snu eller holde en strå mutter. Strå mutteren er en lang, smal mutter i en vask drainpipe system som holder strå vaskemaskinen på plass.

Typer

Det finnes en rekke strå skiftenøkler, fra svært justerbar verktøy som kan tjene funksjoner andre enn holde strå mutteren, til svært enkelt stemplet metall eksempler som vanligvis har trappet deler, slik at den passer et par forskjellige størrelser av strå nøtter.

Funksjonen

Strå skiftenøkkelen tilbyr et solid grep på strå mutteren mens du slår på dreneringsrør. Ofte vil strå skiftenøkkelen ha en hekta hale, som tilbyr en alternativ måte å grep mutteren hvis det er plassert på en slik måte for ikke å tillate delen viktigste fastnøkkel til grep det sikkert.

Fordeler

Strå skiftenøkkelen passer strå mutteren perfekt, og holder den trygt.

Betraktninger

Strå skiftenøkkelen er et enkelt formål verktøy. I mange tilfeller kan funksjonen serveres ved et mer allsidig verktøy som kanal låse tang.

Fylker

Denne faktaark refererer til amerikanske rørleggere verktøy kalt et strå fastnøkkel. Utenfor USA kalles andre verktøy strå skiftenøkler.