Definisjonen av et karnappvindu

April 27

Definisjonen av et karnappvindu

I moderne arkitektur er et karnappvindu en gruppe av windows som prosjektet utover flyet av Utvendig/innvendig veggen, danner en bukt (ekstra avstand) i interiør og en klippe på utsiden. Slike en bukt har vanligvis Vinduer på tre sider. Ofte disse stikker utover med et større vindu i center parallell til veggen, flankert av ett eller flere mindre Vinduer på en 90-, 135- eller 150-graders vinkler.

Historie

Vinduet bay utviklet som en måte å utvide gulvet opptakene, bedre ventilasjon og bringe i ekstra lys, spesielt i rad- eller urban hjem der windows var begrenset til foran og bak på husene. Boliger på trange bygater, selv i 1500-tallet eller tidlig renessanse arkitektoniske perioden, inkludert karnappvinduer. Når huseiere klarte ikke å utvide opptakene på bakkenivå, utkragete de ofte gulvet i en øvre nivå ut over eksisterende utvendige veggen, opprette bukten. Men mange av disse bay var kvadrat, og ofte vinduet midten av bukta var ikke flankert av flere vinduer.

Tidsramme

Europeere som kom til Nord-Amerika ofte igjen overfylte byen levetid kommer på et kontinent med ingen byer. Glass var dyrt, så tidlig hjem hadde karnappvinduer. De fleste konstruksjon og arkitektur var rett fram på grunn av begrensninger på hva som var mulig, med alle vinduer, for en tid, som er sendt fra Europa. Når nye urbane områder utviklet i Amerika, vinduet bay dukket opp igjen.

Betydning

Dette er vinduet bay bemerkelsesverdig som et uttrykk for funksjonen nesten mer enn som et designelement. Med rask vekst i nye byer som San Francisco under gullrushet, ble bay Vinduer knyttet til den transformere arkitektoniske utformingen av dagen.

Stil

Ved slutten av 1840-årene, anslagene bay og boksen Windows opprettet arkitektoniske og estetiske lettelse for rad-style bygningene som raskt foret San Francisco gatene. Windows kan være kledd opp vises fancy selv om bygningen under vedlegg ble tydelig bygget. Disse husene ble kalt "painted ladies."

Fordeler

Karnappvinduer fortsatt gi sterk, men er litt dyrt å bygge. De er med i trange arkitektur, der plass teller. Hvor kvadratmeter er dyrt eller utilgjengelig, legger den klassiske karnappvindu både stil og rom.