Definisjon av blomsterplanter

January 27

Blomstrende planter er planter som produserer blomster som en del av deres reproduktive syklus. Den grunnleggende strukturen i en plante er sine røtter, stilk, blader, blomster og frukt.

Historie

Blomsterplanter var ikke alltid en del av vår verden. Forskere sier at mens livet på jorden begynte mer enn 4 milliarder år siden, blomstrende planter oppsto ca 135 millioner år siden.

Betydning

Blomstrende planter er nødvendig for vår overlevelse som nesten all mat kommer fra dem. Vår verden ville ikke være gjenkjennelig hvis blomstrende planter plutselig forsvant. Landskapet ville endres og menneske og dyr ville ikke kunne overleve.

Misforståelser

Selv om furutrær og andre bartrær produsere flowerlike strukturer som en del av deres reproduktive syklus, anses de ikke blomstrende planter. Dette omfatter slike felles varianter som bartre trær, Gran og barlind busker.

Livssyklus

Livssyklusen til en plante er enkel. En sovende frø germinates, vokser røttene i jorden. Som det vokser, produserer den en stilk oppover mot lyset. Som stammen vokser, produserer den blader og blomster. Blomstene er pollinated og til slutt et frø er produsert. Frø er frukten av blomsten. Frukt kan være tørt eller kjøttfulle og når modnet, frøene spres og livet syklusen begynner på nytt.

Betraktninger

Blomstrende planter er ikke bare grunnlaget for våre næringskjeden, men de gir oss med skjønnhet og duft. Man kan ikke begynne å forestille miljøet uten planten.