De vanligste eiketrærne i USA

January 4

De vanligste eiketrærne i USA

Det er ikke alltid lett å skille mellom eik varianter, men litt oaks er mektigere enn andre. En populær tre møbler, fat, bygge rammer og panel, oaks er vanlig i hele østlige, midt-vestlige og en del av den sørlige USA. Mens det er ca 400 arter av eik, er det de som er ofte funnet i amerikanske skoger og bakgårder.

PIN Oaks

Også kjent som Quercus palustris, dette treet er innfødt til den østlige delen av USA og vanligvis bor mellom 90 til 120 år. En av de vanligste amerikanske oaks, pin eik når 80-90 føtter ved forfall. Bladene er 3 til seks inches lang sin eikenøtter er en halv tomme lang, modning på to år. Gråaktig-brun barken utvikler furer som treet aldre.

Hvit eik

Finnes i hele den østlige delen av USA og Canada, kan hvit eik, eller Quercus alba, trives på en rekke jordsmonn. En av de største oaks, sine acorn avlinger varierer fra år til år, produsere sterke beløp bare omtrent to ganger hver tiår. Lang levetid, noen hvit eik anslås for å nå 600 år. Barken er vanligvis lys grå, og bladene vokse mellom 4 og 7 inches lang.

Red Oak

Quercus Red elefanter eller red oak, er mye brukt i treindustrien, delvis på grunn av dens relativt rask vekst. Red oaks kan leve opp til 300 år, og varierer i høyde fra 70 til 90 føtter. Sin opprinnelige habitat varierer fra det østlige USA til Canada. Mange dyr, avhenger av red oak eikenøtter for næring i naturen; disse dyrene inkluderer hjort, bjørn, vaskebjørn, ekorn og fugler som New og nuthatches.

Svart eik

Som i svart eik aldre, barken viser en svært mørk nyanse, derav navnet. Det strekker seg over hele de østlige, midt-vestlige og sørlige statene, unntatt Florida. Quercus velutina ovale eikenøtter vokse til ca 3/4 inches, og modne på to år. Bladene varierer fra 4 til 10 inches lang.

Scarlet eik

Quercus coccinea, scarlet oak, slår en dyp rød hver høst. Scarlet eiken vokser raskt og er en favoritt skygge treet for parker, gater og huseiere. Dens innfødt rekkevidde utvides fra Maine til Gulf Coast, og det gjør godt i ulike jordsmonn.