De tryggeste stedene å bo i Fresno, California

April 29

De tryggeste stedene å bo i Fresno, California

Fresno er en mangfoldig California by i nært hold storbyområder, naturparker og forsteder. Bor sentrum eller i nabolaget får laget Tower District du tilgang til shopping, restauranter, teatre og andre utesteder. Bor i mer tradisjonelle nabolaget som Sunnyside eller gamle Fig vil plassere du skoler, kirker og familie husholdninger. Bor i Huntington Boulevard vil tillate deg å skryte bosted ved siden av historiske bygninger og arkitektur. Leve i eksklusive Van Ness forlengelsen gir deg tilgang til noen av de største og mest omstendelige boliger i Fresno. Vestsiden inneholder bolig for lav inntekt familier, inkludert flere offentlige boligprosjekter. Til slutt, bor i Woodward Park gir deg nær Fresnos største naturparken og endeløse fotturer, camping, fugletitting og andre natur-aktiviteter.

Statistikk

Som i 2011 viser webområdet nabolaget Scout Fresno som tryggere enn bare seks prosent av amerikanske byer. Voldelig kriminalitet incidences lagt opp til over 3500, mens innbrudd kom til totalt ca 27 000. Disse forbrytelsene er ikke spredt jevnt utover bydelene Fresno, men konsentrert i sentrum områder og nabolag med lav inntekt offentlig boligprosjekter.

Sikkerhet

Når din største bekymring er sikkerheten, bør du vurdere å flytte til forstedene eller mer isolert kommunene Fresno. Både Sunnyside og gamle Fig ligner tradisjonelle forstadsområder samfunn. Offentlige og private skoler, kirker, fellesskapet sentre og familie husholdninger prikk Sunnyside og gamle Fig. Woodward Park i det nordøstlige hjørnet av Fresno er en stor Regional Park med fotturer, camping, hunden parker, fugl sanctuaries, lekeplasser, innsjøer og dammer. Sunnyside, gamle Fig og Woodward Park er den sikreste nabolag i Fresno.

Bekvemmelighet

Sunnyside og gamle Fig er blant de tryggeste nabolagene i Fresno, de ligger avstander fra ressursene i sentrum. Sunnyside anses ofte sin egen øy, befolket av hus, kirker og skoler. Bare andre attraksjonen Sunnyside kan skilte med en fritidsklubb heter Sunnyside Country Club. Gamle Fig tilbyr sikkerhet Sunnyside med ekstra tiltrekningen av historiske bygninger og gamle trær som lyse opp landskapet.

Konklusjon

Sunnyside og gamle Fig er den mest statistisk trygt nabolag i Fresno, California. De er også de mest isolert og spredt, befolket av familien husholdninger, skoler og kirker, men ikke mye annet. Woodward Park er et interessant alternativ, og har både en lav kriminalitet og tilgang til største parken i området. Sentrum Fresno og vestsiden Fresno har det høyeste voldelige og egenskapen kriminalitet statistikk. Tower District nabolaget i Fresno kan være en fornuftig alternativ. Metropolitan området huser historiske Tower teateret, er nær en stripe av små butikker, restauranter og butikker, ligger nær Fresno City College og har kulturelt og alder-diverse bedrifter, organisasjoner og residenser. Du bør besøke hver nabolaget i dag- og kveldsunderholdning timer selv gjøre en utdannet beslutning.