De tidligste modning eplene

June 30

De tidligste modning eplene

Flere varianter av epler modnes tidlig i juli og August. De kommer i en rekke farger og smaker bro sesongen som vanligvis starter i September og går til November. Tidlig varianter er godt å spise eller bruke i matlaging og applesauce, men de fleste av dem lagre ikke i lange perioder som de modnes senere i sesongen.

Røde varianter

Tidlig røde Sorter er rikelig. De kan også ha en litt stor grønn eller gul vises men skins er stort sett rød eller burgunder. Jersey Mac modner veldig tidlig i Sør, fra juni til juli og juli august i kaldere regioner. De er bra for å spise og matlaging. Kjøttet er fast og sprø med en middels-søt smak. Sommer Mac modner i begynnelsen av August. Det holder seg frisk opp til to uker etter plukking. Zestar er en stor rød eple det er søtt å terte og lagrer en meget lang tid for en tidlig utvalg - opp til åtte uker. Paula Red epler er en Michigan eple som foretrekker et kaldere miljø. Kjøttet er fast og smaken er besk, godt egnet for paier. Akane er en krysning mellom en amerikansk Jonathan og japanske utvalg. Smaken er litt surt denne apple faller ikke av treet før det er for moden for å spise.

Grønne varianter

Gingergold epler er en grønnlig gul farge modning i midten av August. Kjøttet er fast og sprø med en syreholdig smak. Denne varianten holder ca to måneder i kjølelager. Det gjør god saus som den er kombinert med andre terte og søte varianter. Gul gjennomsiktig har en lys grønn hud og tunge eple smaken. Det er høstet i slutten av juli til begynnelsen av August og best brukt for matlaging og spise. Parligold er en annen grønne-skinned apple modning i midten av August. Det fungerer godt som en matlaging og spise eple.

Gul varianter

Pristine har skinnende gul hud og en veldig søt smak. Den modner tidlig August. Tidlig Crisp er en blanding av tre forskjellige epler inkludert Red Melba, tjue unse og Grimes Golden. Det er høstet i juli og har blek hud og hvite skarpe kjøtt. Det er holder bare to til tre uker. Lodi er et kors av gule gjennomsiktig og Montgomery som har eksistert i siden 1924. Det er høstet i juli og har en syre å terte smaken, for paier og saus.

Kombinasjon farge varianter

Gala er en oransje til rød eple med gule striper. Den har en søt smak og grov hud firmaet gule kjøttet som modner i slutten av August. Gravensteins er en gammel apple, kom fra Danmark på 1600-tallet. De har gul-grønn bakgrunn med røde striper og fast hvitt kjøtt som myker svært raskt. Harvest er på slutten av August.