De største solsikkefrø

August 27

De største solsikkefrø

Solsikker vil alltid være dyrket så lenge det er barn og konkurranser! Bare ordet sunflower tryller opp en scene av høye planter med stor gul plate størrelse ansikter, etter solen når den beveger seg. For mange gartnere, solsikker bare utgjør en del av sommeren skjermen, men for andre solsikker presentere en mulighet for en konkurranse: Hvem kan vokse de største? Selvfølgelig avhenger suksessen på rekke frø valgt; mange er hybrid Sorter, designet for å være helhetlig og konsekvent i vekst og størrelse.

Mammoth

Dette Mammoth solsikke vokser en 12-tommers blomst på toppen av en 12-fots stamme. Denne store gule blomsten har en gul sentrum, opprette et meget solfylte ser anlegg. Ulike vokser raskt fra frø og er tunge cropper produserer spiselig frø til tørr og la ut for fugler eller lagre som snacks. Planter vil blomstre i ca 5 uker.

Mammut russisk

Mammoth russiske vokser et spesielt stort hode av lyse gule kronblad med en gul sentrum – et perfekt utvalg å vokse for konkurranser. Høyden kan nå 12 fot på solid stilker. Frø er store og spiselige, mange å vokse for snacks. Plantene vokser raskt og blomster blomstre i ca 5 uker.

Amerikanske Giants

Høy voksende solsikke ulike, amerikanske Giants nå mellom 12 til 14 fot. Sine gigantiske plate-formet blomster kan nå 12 inches bredt. Når plantet langs et gjerde eller vegg, lager de en fantastisk eksplosjon av farger når de modne. Som med alle solsikker, krever de en full sol posisjon for maksimale resultater.

Kong Hybrid

Kong variasjonen er i stand til å nå en høyde på 14 fot. Sittende på solid stammen vil være en 10-tommers runde golden blomst. Planter har masse bladverket er så perfekt som sikring. Kong vokser raskt og vil blomstre i 6 uker om sommeren.

Arvestykke Titan

Denne rekke Mammoth solsikke kan vokse opp til 14 fot. Det kan lett bli vokst fra frø, plantet en full sol beliggenhet rundt April til juni tid. Plante blomster i sommer med store gylne kronblad rundt en mørk brun sentrum.

Sunzilla

Kanskje den høyeste solsikke variasjonen tilgjengelig, Sunzilla har også en utrolig solid stilk, spesielt viktig for høye solsikker. Sunzilla er lett å utbre fra frø og kan vokse til rundt 16 fot høy. På toppen av stammen, enorme golden blomster blomstrer hele sommeren. For å vokse større hodene, trenger planter skal være lik avstand slik at de har god plass som de vokser.