De Negative effektene av saltvann i over bakken Pool sprut ut på stive vegger

September 22

De Negative effektene av saltvann i over bakken Pool sprut ut på stive vegger

Saltvann kan ha alvorlig etsende effekter sammenlignet med vann fra springen, men korrosjon og skade avhenger materiale berørt. Betong og andre rock-baserte materialer er mer motstandsdyktig mot korrosjon, men saltvann likevel kan påvirke dem. Metalliske materialer vil raskt rust og ruste når sprutet med salt vann, så disse materialene bør holdes unna over bakken bassenger. Over tid kan bygge opp på veggene og krever sporadisk rengjøring.

Korrosjon

Ifølge West Virginia University synes eksperter å være uenige om effekten saltvann kan ha på konkrete materialer. Over lengre tid, saltholdighet kan bidra til nedbrytning av betongen, men generelt det er motstandsdyktig mot korrosjon. Andre materialer som glassfiber og plast, er også ganske motstandsdyktig til salt, men kan bli påvirket på lang sikt. Det er ingen tvil som metall vil forringe svar på saltvann sprut. Hvis metalldeler finnes i saltvannsbassenget, dekke dem med plast eller en annen salt-motstandsdyktig materiale.

Skala

Skala, som kalsium og andre mineralske salter, er sannsynlig å skje i steder som har mye kontakt med svømmebasseng. Hvit eller svart og crusty opphoping vises på vegger som er stadig sprutet fra bassenget. Hvis du vil hindre dette, noen ganger skyll veggen med vann, med masse press. Bruke et kraftig verktøy som en kniv til å fjerne skalaen eller bruke muriatic acid å brannsår den.

Desalinering

Hvis overflødig mengder vann er sprutet ut av saltvannsbassenget, mer ferskvann må legges, som resulterer i lavere salt nivåer. Alltid overvåke saltholdighet nivåer med salt tester å avgjøre om det er på optimalt nivå. En ideell er 4000 deler per million (ppm), eller minst 2500 ppm. Disse nivåene vil sikre at en tilstrekkelig mengde klor er tilstede i bassenget ved desinfisering.

Fordelene med Salt vann systemer

Mens korrosjon og skala kan være et problem med salt vann systemer, tilbyr systemet fortsatt en rekke fordeler. Salt vann systemer kan være lettere å vedlikeholde, siden de krever bare sporadisk tillegg av salt. De krever ikke store mengder klor, som kan være irriterende til kroppen og bærer helserisiko. Saltvann bassenger er mer behagelig for øynene, huden og håret og er like effektiv som andre klorering systemer i håndteringen av bakterier og alger.