De generelle livssyklusen til et anlegg

December 12

Planter, som dyr, har en livssyklus. Syklusen, avhengig av om det er en årlig anlegget, biennalen anlegget eller flerårig plante. Livssyklusen til hver, men har fire faser felles: frø, vegetativ vekst, blomst og død.

Frø og vegetativ vekst

Begynner livet som et frø, resultatet av et riktig befruktet egg. Frøene blitt integrert i et miljø som bidrar til vekst, som jord. Når den mottar fuktighet, frø germinates og rosenkål. Sin vegetativ vekstfase tar det til forfall.

Reproduktive periode

Eldre planter produserer blomster som ansiktstrekk mannlige deler, kvinnelige deler eller begge deler. Den mannlige delen, kjent som en pistil, produserer pollen. Den kvinnelige delen, eller stamen, aksepterer pollen, som deretter reiser til anlegget fosteret. Fosteret danner en zygote, så kjøper et frø jakke.

Frø distribusjon

Når frø er fullt utviklet, må det utføres fra anlegget slik at det kan bli implantert. Planter distribuere frøene med hjelp av dyr eller vinden. Dette holder planter fra å ha for mye konkurranse i ett område. Som eller etter utgivelsen av frø oppstår død.

Levetid

Tiden mellom frø spiring og død anlegget avhengig av klassifiseringen av anlegget. Planter som frø for én sesong og dø kalles ettårige, mens de som tar to år er biennials. Hvis en plante bor i over to år, er den klassifisert som en flerårig. Både biennials og stauder ha perioder uvirksom.