De forskjellige måtene å sette en not og fjær på veggen

October 27

De forskjellige måtene å sette en not og fjær på veggen

Not og fjær panel er et alternativ for etterbehandling veggene eller taket i et rom som er pent og relativt lett å gjøre. Panel kan installeres under bygging eller nesten like enkelt, over toppen av eksisterende ferdig vegger. Flere teknikker for å installere panel er vanlig, hver med sin egen distinkte estetiske karakter.

De generelle installasjon

Not og fjær panel består av individuelle planker som er frest har en prosjektering ridge, kalt en tunge, på en kant og en groove på motsatt kant. Når panel er installert, passer tungen på et panel inn i sporet for bedømmelseskomiteen nærmest den. Det første kurset i panel er nailed gjennom ansiktet på siden groove og tungen på den andre siden spikeren flush med overflaten av tungen og neste panelet kan skyve over det enkelt. Denne metoden for spikrer resulterer i et sikkert fastened expanse av panel med ingen synlig spiker.

Vertikal Installation

Hvis du vil installere tungen og groove panel vertikalt, begynner med spikerslag 1-av-3 furring strimler horisontalt enten direkte til veggen studs på en ny vegg eller gips på en ferdig vegg. Panel vil bli naglet direkte til disse furring strimler. Spikre opp det første panelet på et hjørne av rommet, med den tunge siden vender ut. La minst en 1/8-tommers plassen mellom panelet og gulvet og taket å tillate utvidelse av tre. Fortsatt skyve nye panelet mot tidligere panelet, tungen i sporet, til du kommer til det neste hjørnet, da vil du sannsynligvis trenger å skjære et panel som passer.

Horisontal montering

Vannrett installasjon av panel følger mye den samme fremgangsmåten som vertikal installation, bortsett fra at med horisontal installasjon panel skal knyttes til loddrett furring strimler, eller direkte på stenderne av en uferdig vegg. Begynn nederst på veggen, forlate en 1/4 tomme mellomrom mellom den første panelet og gulv, og bruker en snekker nivå å forsikre at panelet er nivå. Nail panelet gjennom ansiktet og tungen, tungen kanten vendt opp, så fortsette å installere paneler en over den andre inntil du når toppen av veggen.

Diagonale installasjon

Diagonale installasjon av panel krever mye mer skjæring og måle enn de to andre stilene for installasjonen. Begynn med å spikre opp vertikale furring strimler, deretter kuttet et trekantet stykke panelet ved å kutte en 45-graders vinkel på begge ender av stykket med kutt møte riflet kant. Tungen siden vil danne den lange kanten av panelet. Installere panelet med ene nederst hjørne av veggen, tungen siden, etterlot et 1/8-tommers hull i gulvet. Kuttet neste panelet, bruker måling av tungen siden av forrige panelet som lengden på siden groove. Fortsett kutte og installere paneler for å dekke veggen. For å gjøre en fiskebensmønster, begynner med to speilbilde-trekantede stykker og installere dem rygg mot rygg, tunge sider, i sentrum av veggen. Fortsette å installere paneler i begge retninger.