De forskjellige måtene å låse dørene med en hengelås

October 27

De forskjellige måtene å låse dørene med en hengelås

Øke sikkerheten for flere forskjellige stiler av dører med en hengelås for å holde døren stengt. Ikke alle typer dører er bidrar til å legge en hengelås, og du bør ikke stole på en hengelås sikkerhet dører som inngangsdøren til ditt hjem. Andre dører, for eksempel porter og skap, som ideelt for å sikre med padlocks.

Gjennom låsen

Portene på noen dører er bygd for å passe en hengelås. En metall gate på en kjede-link gjerde rundt en bakgård svømmebassenget, har for eksempel en låsen egnet for en hengelås. Lukke låsen fast slik at tungen er mellom de to parentesene. Se etter hullene i tungen og braketter, som skal justeres når låsen er slått. Putte en hengelås gjennom disse hullene og sikre hengelåsen.

Kjede

En kjede er ideelle for bruk sammen med en hengelås for å sikre dører i ulike stiler. Hvis et tregjerde har to dører, og hver av disse portene har et håndtak, kan du sende en kjede gjennom begge hankene. Trekk kjeden undervist og låse den tett med en hengelås. Denne måten å låse dørene er ideelt fordi hvis noen trekker på enten dør, vil gå med den andre døren og ikke åpne.

Parenteser

Hvis du vil øke sikkerheten til en dør, som en dør i hjemmet ditt, kjøpe en skur dør eller en garasjeport, sikkerhet brakettene å montere. En typisk sikkerhet brakett kommer i to deler. Ett stykke festes til døren og den andre brikken legger struktur, som veggen ved siden av døren. Begge klammene inneholder et hull som du kan bruke til å sikre døren med en hengelås.

Kabel

Mens kjede er ideelt å bruke sammen med en hengelås for å sikre en dør eller dører, er bruke tykk sikkerhetskabel enda sikrere. Mens noen kan skjære gjennom en kjede med riktig størrelse bolt-cutters, noen er så tykk og sterk at skjære gjennom det er svært vanskelig. Passere kabelen gjennom håndtaket på døren du ønsker å sikre og ledningen til en sterk struktur i nærheten. Passere hengelås gjennom løkkene på slutten av kabelen.