DE Filter vs en patron Filter

May 28

DE Filter vs en patron Filter

Kiselgur (DE) og patron filtre både gjøre en fullgod jobb å holde bassenget vannet rent, men de fungere optimalt i ulike basseng betingelsene. Det er viktig å matche riktig filteret til riktig størrelse pool.

Utvalgsstørrelse og Filter arbeidsbelastning

Kassetten filtre arbeid bedre på som er 12 000 gallon eller mindre (en 4-fots dyp, 24-fots runde bassenget er omtrent 12.000 gallons). DE filtre, derimot, kan mer enn tilstrekkelig rense et lite basseng og kan også håndtere kravene til rengjøring basseng.

Fjerning av smuss-partikkel

DE filtre kan filtrere ut støv partikler så små som 1 mikron mens kassetten filtre fjerner partikler på 20 mikron og større. DE filtre kan fjerne mikroskopiske partikler som støv, pollen og andre allergener.

Bassenget Filter vedlikehold

Kassetten filtre er lett å vedlikeholde. Rense dem innebærer å fjerne patronen, hosing den av med en hageslange. DE filtre må spyles ut også, men du må også forkaste den gamle kiselgur og erstatte den med ren DE.

Sammenligne Filter kostnadene

Den opprinnelige kostnaden patron er billigere enn et DE filter, men må du erstatte patronen hvert år eller to. Fra 2010 koster kassetter $40 og mer å erstatte, avhengig av filteret modell. DE filtrerer kostnader mer først, men det må du erstatte er kiselgur. DE koster mindre enn $1 per pund og de fleste filtre krever 2 til 4 pounds per filter rengjøring.