De enkleste tomatene til å vokse i beholdere

June 20

Mens noen tomatplanter monstre som trenger mye plass for røtter, er andre bred for å bli dverg planter perfekt for vokser i en beholder. Du kan vokse større tomatplanter, eller indeterminates, i en container, men trenger en større beholder og ikke kan få så stor en avkastning som om du vokse dverg eller determinate varianter.

Patio Hybrid

University of Illinois forlengelsen beskriver tomatplante Patio Hybrid som "ideelle for containere." Det er en determinate plante, betyr det produserer en enkelt innhøsting av frukt. Det er også en dverg plante som vokser til å bli om lag 24 inches høy. Patio Hybrid produserer frukt som er omtrent på størrelse med en tennisball og rød farge. For best resultat, bruk en beholder som er minst 5 gallon i volum. Det tar ca 65 dager på Patio hybrid å nå modenhet.

Toy Boy

Leketøy gutten er en dverg tomatplante som også trives i containere. Den produserer lite, kirsebær-sized røde frukter. Toy Boy tomatplanter vokser vanligvis mellom 12 og 18 inches høy. Anlegget motstår både fusarium og verticillium, to sykdommer som forårsaker tomatplanter å vil. og bladene å gulne. Anlegget er en tidlig variasjon, betyr det vil produsere frukt i 68 dager. Siden leketøy gutten er en hybrid anlegg, er frukten sterilt, så gartnere ikke kan lagre frø fra frukt fra en årstid til neste.

Whippersnapper

Whippersnapper tomat er en annen plante som produserer kirsebær store frukter og godt i en beholder. Frukten er rosa, ikke røde, skjønt. Whippersnapper er en determinate variasjon, ikke en dverg og trenger minst en 12-tommers-dyp beholder. Du kan prøve voksende anlegget i en hengende container eller en opp ned planter, der anlegget er suspendert slik at røttene vokser oppover mens planten vokser mot bakken.

Sølvfargede edelgran

Den sølvfargede edelgran er et levedyktig valg for en beholder du kan holde deg unna hybrid varianter og ønsker en tomat som er litt mer interessant. Rutgers University forlengelsen beskriver av den sølvfargede edelgran som "gulrot-like." Anlegget tjener sitt navn fra bladene, som tar på en litt sølvblank nyanse. Frukten av sølvfargede edelgran anlegget er stor, om lag 3 inches bred eller 5 ounces i vekt. Siden anlegget er på de små side, gjør det bra i en beholder.