De enkleste måtene å voks gulv

May 26

Hvis du har ruten eller tregulv, må du kanskje måtte bruke voks fra tid til annen for å opprettholde de ønskede glansen og beskytte overflaten mot slitasje. Voksing gulv trenger ikke å være en problemfri. Enkle metoder vil få jobben gjort som vil bare ta deg en kort tid så du kan komme videre med din housekeeping og nyte resten av dagen. Men det er mange produkter og metoder du kan bruke voks gulv, følge noen enkle retningslinjer til voks etasjer enklest.

Fjerne løse partikler

Før voksen noensinne brukes, må gulvet være ren. Voks sel overflaten av gulvet, og du vil ikke beholde skitt og grus, så Rengjør gulvet grundig. Du trenger å feie hele gulvet, fjerne den utenlandske materiale. Noen biter av smuss, sand eller andre partikler kan fungere som et slipemiddel på gulvet og bør fjernes. Kjører vakuum over gulvet er et alternativ også.

Rent vann mopp

Når du har feiet eller støvsuges, tørke gulvet med rent vann, trenger som er alt du hvis du rengjøre gulvene regelmessig. Hvis du trenger noe mer potente fordi du har forsømt gulv, bruke alle typer gulv rensemiddel du ønsker, men bruke et produkt som er trygt for typen gulv du har. Tre og linoleum er spesielt utsatt for skade hvis feil kjemikaliene brukes. Hvis du bruker et rengjøringsmiddel, tørke over gulvet igjen med rent vann for å fjerne eventuelle rester og tørke gulvet helt med rene håndklær.

Ingen Buff voks

Nå som gulvet er rent, er det primet for voks program. Siden du leter etter den enkleste måten å voks gulvet, må du kjøpe en nei-buff voks. Noen voks forlange du å buff gulvene til en skinne etter program og tørking. Men for å spare tid og krefter, kjøpe en nei-buff voks som tørker til en skinne uten behovet for polering. Den eneste ulempen til disse produktene er at resultatene ikke vil vare så lenge, og skinne kanskje ikke strålende som andre typer. Men når det gjelder lett, det er ingen sammenligning.

Bruke og tørr

Nå som du har nei-buff voks, riste og hell et lite basseng av produktet rett på gulvet. Bruk en voks-anvende mopp eller en ren klut til å spre voks i glatt, selv slag i samme retning. Så gulvet ser jevnt våt, bør du bruke nok voks. La voksen tørke, og skinne skal vises i en halv time.