De beste vokse rommet oppsettene

August 2

De beste vokse rommet oppsettene

En voksen er et spesielt rom som blir definert og vedlikeholdt for voksende planter. Disse er ofte grønnsaker, men de kan også være blomster, urter eller andre typer planter eller en kombinasjon av typer. Hva er dyrkes, er ideen om vokse rommet å gi de beste mulige forholdene i hovedstrukturen til hjemmet. De beste vokse rom kan til dyrkeren å styre lys, temperatur og luftfuktighet å produsere ønskede resultatene.

Rommet

Nesten alle rom i huset kan være gjort i vokse, men rommet skal være dedikert til stadig og ikke brukes som en del av den vanlige boareal på grunn av høy fuktighet av rommet. En gnist soveværelset gjør et ideelt vokse rom, fordi den har god plass for anlegg og utstyr og er lettere å ventilere enn andre områder. Et skap kan være gjort i vokse og fungerer godt så lenge tilstrekkelig luftsirkulasjon opprettholdes. Bærbar vokser rom, som består av en tett dekket ramme, tillater bare en del av et rom for å være en dedikert for voksende og er ideell for de med begrenset plass.

Belysning

Lyset i en voksen-rommet er viktig. Type lys brukes avhenger hva blir dyrket, men generelt en alvorlig vokse rom behov god kvalitet, kraftig belysning. I mange tilfeller kan tilstrekkelig belysning leveres av lysrør. Kul lysene vil støtte veksten av løv planter, er lett å få og billige i drift. Varmere vokse lysene er bra for planter, men for å dyrke grønnsaker vokse rommet bør ha høy intensitet utslipp (HID) lys, som høytrykks natrium lys. Dette kan kreve en spesiell elektrisk krets. Maleri vokse rommet hvit legger reflekterende lyset og reduserer behovet for ytterligere lys i rommet.

Temperatur og sirkulasjon

De beste vokse rommet oppsettene opprettholde ideelle økende temperatur for planter i dem. Dette varierer avhengig av anlegget, men generelt, en natt temperatur på rundt 55 grader Fahrenheit og en dagtid temperatur på ca 75 grader Fahrenheit fungerer godt. Luftsirkulasjon, levert av fans som bringe inn frisk luft, gamle avtrekksluft og flytte luft rundt vokse rommet, bidrar til å opprettholde den ideelle temperaturen. Flytte air også hjelper planter å holde seg frisk og minimerer sykdom problemer som mugg og råte.

Fuktighet

Et vokse rom som er for fuktig vil føre plantene å ha problemer med åndedrett, og plantene vil mest sannsynlig bli syk og dø. Hvis luftfuktigheten er for lav, kan plantene tørke ut og kamp for å overleve. Ideell luftfuktighet nivået en vokse rom er ca 40 til 60 prosent. En digital værstasjon gir nøyaktig readouts slik fuktigheten kan holdes innenfor dette området. Planter kan være misted eller sirkulasjon kan økes for å øke eller redusere luftfuktigheten, holde vokse romforhold ideelt.