De beste utendørs levende ideene

February 28

De beste utendørs levende ideene

Den beste utendørs stue kan hjelpe deg å nyte varme dager og netter utenfor samtidig ha en innendørs plass bekvemmeligheter. Når du planlegger en utendørs plass, start med stier, terrasser og bassenger, og deretter kjøpe møbler plass. Vurdere luksus alternativer som utendørs barer eller vann funksjoner. Dette kan være dyrt, men de kan også gi deg mange år med glede.

Dekk eller uteplass

Designe et dekk eller uteplass som er stor nok til å passe dine behov, vurderer størrelse og fasiliteter du planlegger å tilby. Velg en multi-level dekk eller uteplass slik du har forskjellige aktiviteter. Du vil kanskje et sted for en innebygd bar og grill, et spiseområde og et lounging område som vender ut mot en anlagt hage eller svømmebasseng. Vurder å legge til en komplett utendørs matlaging området, med en vask, kjøleskap og pizza ovn. Granitt eller konkrete Counter topper gjøre for elegante toppers, og de tåler elementene.

Møbler

Velg en rekke møbler så du har det du trenger uansett hva du gjør på terrassen. En 48-tommers rundebordskonferanse vil romme seks til åtte personer og vises mer kompakt, men et rektangulært bord kan fungere bedre hvis du vanligvis tilbyr en buffé utenfor for gjestene. Konto for plass på terrassen til å trekke ut stoler og gå rundt bordet du velger. For en 48-tommers rundebordskonferanse er 12 til 14 fot minimum uteplass plass du bør ha. Velg stoler med plysj puter å gjenskape følelsen av en innendørs spisesal. Lyse farger Legg en tropisk følelse og bli et arnested. Har flere alternativer for avslappende, som benk sitteplasser rundt en brann gropen eller dobbel solsenger for ligger ved bassenget.

Varme, husly og belysning

Konstruere en arbor over et område på ditt space så du har muligheten til å komme inn i skyggen. På den annen side, tilbyr en trekkes tilbake markise dekning fra lett regn. Velg paraplyer over tabellen som kommer med LED lys for kveldsmåltid. Du kan kjøpe utendørs varmeovner eller bygge en brann gropen for varme. For det beste alternativet, som gir varme og en elegant atmosfære - konstruere en peis. Velg en rekke lys - lys til hengende lysene å Spotlight - og markere din gårdsplass funksjoner inkludert bassenget eller en attraktiv treet.

Funksjoner

En funksjon kan være dekorative eller funksjonelle, men alle utendørs stue bør ha ett samlingspunkt som trekker alles oppmerksomhet. Det kan være en i bakken basseng med flytende lys, en fontene med en foss, eller peis i stein med sitteplasser nær slik at du kan holde varm under kalde kvelder. Definerer funksjonen med belysning som fremhever det omslutter området med planter, trær og blomster til en utendørs oase.