De beste urtene å vokse i Texas

October 27

De beste urtene å vokse i Texas

Urter er planter som har medisinske formål eller unike dufter og smaker. Alternativ medisin eller smakstilsetning for matlaging er de typiske bruksområdene for urter. Det finnes mange forskjellige typer urter for dyrking. Noen av dem vokser best i varme steder mens andre vokser best i kule steder. De fleste urter tilpasse lett seg varme og varmt det er derfor Texas er et godt sted for økende urter.

Basilikum

Basilikum er en kulinarisk urt som vanligvis brukes i matlaging. De har ovale blader med en spiss tupp. Bladene har "tenner" på sidene. Kokker og kokker bruker urter legge duft og smak til mat som pastaretter, salater, stuinger og grønnsaksretter. Det er ideelt å dyrke basilikum i Texas på grunn av det varme miljøet. Basilikum pleier å ha mugg når de bli våt og bo våt. Det er best å begynne å plante basilikum høsten. Plass basilikum hvor det er direkte sollys og hvor jorden er tørr. Basilikum foretrekker sur jord. For å legge til syre jord, legge noen dråper friskt limejuice. Basilikum kan vokse i små potter eller hengende beholdere.

Rosmarin

Rosmarin er en busk som har tynne blader. Dette urt er ideen å vokse i Texas som busk blomstrer blomster, spesielt om sommeren når temperaturen er varmt. Rosmarin urter har mange bruksområder. Bladene av rosmarin kan være dekorasjon, kreftforebygging, kosmetikk og smak av ulike matvarer. Rosmarin må solen i orden for den å vokse. Det er best å plante busk i et skyggelagt område hvor solen når det på visse tider av dagen. På et sted som Texas, kan rosmarin busker vare opptil tretti år som temperaturen er ideell for veksten.

Oregano

Oregano er en urt som liker varmen fra Texas. Oregano tilhører mint familien av urter. Det er vanligvis forvekslet som merian på grunn av deres lignende egenskaper. Bladene av oregano har forskjellige farger og størrelser. Bortsett fra oregano som en mat-krydder, er det også bra å bruke for landskapsarbeid hagen. Oregano trives i varme temperaturer. Det varmere det er, jo sterkere smaken av av oregano blir. Plant oregano frø i et område hvor sollys kan nå den. Det er best å velge å plante den et sted med delvis skygge.