De beste tomat frø å vokse i en Hydroponic hagen

March 13

De beste tomat frø å vokse i en Hydroponic hagen

Vokser tomater i en hydroponic miljø er en økende trend. Ifølge United States Department of Agriculture, har tomat forbruket økt betraktelig siden 1990. Dette, i sin tur øker etterspørselen. Flere tomat varianter er utviklet spesielt for bruk i hydroponic veksthus. Disse hybrid tomater er alle ubestemte varianter, betyr at vinrankene vil fortsette å vokse selv etter anlegget starter blomstring og produsere frukt. Dette bidrar til å øke tomat produksjon per plante og gjøre den mest effektive bruken av hydroponic voksende miljøer. Det er spesielt viktig å velge sykdom varianter å vokse hydroponically. Selv om det er en jord-mindre vekst medium, vokse sykdom-sprer sporer raskt i fuktige drivhus miljøer.

Apollo

Denne varianten er utviklet for å være mindre sykdom enn den opprinnelige hybrid. Apollo tomater modnes raskt og har en god smak. Frukt tar i gjennomsnitt ca 35 dager modne. Planter produserer betydelige mengder frukt.

Belmondo

Belmondo tomater er motstandsdyktig mot mugg og vil problemer som kan være mer vanlig i veksthus miljøer. Dette er en biff variasjon, betyr at det vil gi kjøttfulle frukt som fungerer godt for kutting. Gjennomsnittlig frukt er nesten 6 oz, og plantene produsere gjennomsnittlig 7.9 lbs av frukt.

Caruso

Caruso tomater ta ca 75 dager modne. Også en wilt og mugg motstandsdyktig variasjon, gjennomsnittlig frukt størrelsen er ca 6 til 7 oz, med en middel planteproduksjon av 7.9 lbs. Caruso er anerkjent for sine rikelig avlinger og deres hjertelighet.

Tillit

Denne tomater er resistente mot rot råtne, wilt og mold problemer. Tillit tomater er kjent for sin eksepsjonelle smak. Gjennomsnittlig frukt er 5,8 oz, og gjennomsnittlig innhøstingen er 8.2 lbs. per plante. Tillit tomater er en dyp rød når fullmoden.

Tropic

Tropic ulike ble utviklet ved University of Florida og er svært motstandsdyktig mot sykdom. Frukten er klar til å høste i ca 80 dager og er mørk rød. Gjennomsnittlig frukt er ca 9 oz. tropene er en av de søtere tomat variantene på markedet.

Carmello

Carmello er et fransk utvalg som er mindre vanlig i USA, men godt kjent i Europa. Denne varianten produserer større frukt som gjennomsnitt 8 til 12 oz. De røde tomatene er vanligvis 4 til 5 inches i diameter. Frukten modner i ca 75 dager.