De beste teppe rengjøringsmidler fjerne Pet urin

February 23

De beste teppe rengjøringsmidler fjerne Pet urin

De beste teppe rengjøringsmidler er kjøpedyktig fjerne kjæledyr flekker og lukt fra teppet uten å skade den. Du har sannsynligvis flere ingredienser i skapet ditt akkurat nå det kanne feilfri pet urin raskt og uten etterlot sterke kjemikalier. Uansett hvilke produkter du bruker til å rense tepper, holde dem fra din pets og barn å unngå utilsiktet inntak.

Hydrogenperoksid

Vanlige 3 prosent Hydrogenperoksid fungerer godt til å fjerne urin fra kjæledyr flekker og lukt. Hvis du har mørkfarget tepper, teste peroxide på et skjult sted for colorfastness før du bruker den i et åpent område. Fortynne peroxide å bruk den for å rengjøre urine flekker. Du kan bruke den i en sprayflaske eller rett fra sin egen flaske.

Vegetabilsk-baserte såpe

Vegetabilsk-baserte såper skyll lett fra tepper, men de er effektive rensemidler. Disse programtypene såper brytes lettere enn andre typer såpe, og de inneholder fosfater eller andre skadelige ingredienser.

Cornstarch

Cornstarch er et fint pulver ligner talkum som soaks opp flytende flekker lett. Stenke det rikelig over urin pytter og det kan trekke fuktighet ut av tepper. Du kan også blande maismel med vann og bruke det som et teppe sjampo.

Natron

Natron er en kraftig deodorizer og renset. Du kan bruke den tørre i sin pulverform, som en lime eller i en flytende løsning å feilfri pet urin fra gulvteppet. Som pulver eller lim inn, kan du la bakepulver på stained området i flere timer eller over natten å trekke urin fra gulvteppet. Bare vakuum og gjenta om nødvendig.

Eddik

Selv om hvit eddik lukter sterkt på egen hånd, kan den fjerne sterk lukt. Eddik er spesielt effektiv mot urin flekker. Ammoniakkbaserte rengjøringsprodukter etterligne duften av urin å din pet, men eddik motvirker naturlig ammoniakk i urinen. Begynne med en selv blanding av eddik og vann i en sprayflaske. Hvis du trenger mer rengjøringseffekt, kan du øke andelen eddik til vann.

Club Soda

Club soda fungerer godt for å fjerne alle typer flekker. Det er en klar væske, så det ikke vil forlate fargestoffer eller rester på teppe. Den også inneholder ikke sterke kjemikalier som kunne flekken teppet. Bobler i club soda arbeide med teppe fibrene å løslate lukt og flekker. Du kan bruke club soda på sin egen å rengjøre flekker eller du kan bruke den som en skylling etter å bruke andre metoder for rensing.