De beste stedene for hjem sikkerhet tegn

July 10

De beste stedene for hjem sikkerhet tegn

Beskytte din familie og din eiendom er svært viktig for mange mennesker, spesielt de som bor i nabolag eller andre områder hvor innbrudd kan være et problem. Sannheten er, det kan skje hvor som helst, og legge til et sikkerhetssystem i hjemmet ditt er alltid en god idé. Men selv om du ikke egentlig har et sikkerhetssystem, du fremdeles kan plassere tegn på eller rundt hjemmet ditt til å angi at du gjør. Bare Velg de beste stedene for tegn for maksimal effekt.

Første etasje Windows

En av de enkleste måtene for en innbruddstyv å komme inn i hjemmet ditt er gjennom et vindu. Første etasje windows er åpenbart den enkleste tilgang i de fleste tilfeller, så plassere et hjem sikkerhet undertegne i form av en etikett på hver etasje vinduet i hjemmet vil avskrekke tyver som bare ønsker å bry deg med enkle mål, ifølge Super hjem sikkerhet nettstedet. Enten du har et sikkerhetssystem eller ikke, vil de kunne fortelle så lenge du bruke klistremerker som ser ekte.

Dempe på oppkjørselen

De som skal burglarize hjem ofte speide ut og "case" sine mål før tiden. De ønsker å minimere risiko involvert, siden det er ingen vits i å rane et sted hvis det til slutt skal lande dem i fengsel. Når de flytter av under denne prosessen, er det sannsynlig de vil ta en kikk på alle detaljer.

Et tegn kommer an på fortauskanten nær slutten av oppkjørselen er et opplagt sted der noen vurderer perpetrating denne typen kriminalitet vil se den. Bare se dette tegnet plantet frimodig ut foran lar dem hus gir tyver fair advarsel.

Opplyst

Et hjem sikkerhet tegn, uansett hvor godt plassert eller utformet, vil være ineffektivt hvis det er for mørkt til å se den. Mens mange tyver gjøre sitt arbeid frimodig i dagslys, skjer mye av målretting og bryte også om natten. Det er viktig å forsikre hjem sikkerhet tegn du legger ut lyser godt nok for potensielle tyver å se dem.

Ifølge sikkerhet World News nettstedet er det produkter på markedet for å holde ditt hjem sikkerhet tegn som er solenergi drevet og skinne et lys foran tegnet natten. Et tent tegn staket i forgården i en lett-å-se beliggenhet ville være en god avskrekkende for inntrengere.

Dørene

Like Vinduer er utsatt for innbrudd, så er dører. En inntrenger ville sannsynligvis foretrekker å få i gjennom en dør hvis det ikke er utstyrt med god låsemekanismen. Plassere et klistremerke eller tegn på hver utsiden døren indikerer en hjem sikkerhetssystem er installert er blant de beste måtene å gi en avskrekkende, ifølge Housing Forum nettstedet.

Åpenbare høyde

Uansett hvor du vil plassere et tegn eller klistremerke viser frem dine hjem sikkerhetssystem, kontroller at det er på en høyde der folk vil se det. Et klistremerke på nederst i en storm dør er nok ikke så effektiv som en nær håndtaket eller i øyenhøyde. Inntrengeren kan mulig pause i uten å vite du hadde et system er installert. Og hvis du ikke, og bare bruker tegn avskrekkende, så du kan være utsatt for innbrudd unødvendig.