De beste stedene å plassere en Pond Skimmer

July 3

De beste stedene å plassere en Pond Skimmer

Noen utedamme betydelig størrelse feller løv og rusk. Filtre på dammen pumpe kan er effektive i å fjerne oppløste materiale og alger fra vannet, men ha dyre reservedeler og fylles raskt hvis du ikke bruker en dam skimmer. En dam skimmer er utviklet for å fjerne skjemmende søppel fra overflaten av dammen, men hvis ikke godt gjemt, kan være en eyesore.

Løvverk

Å plassere en pond skimmer nær noen ornamental gress eller liljer plantet langs kanten av din dammen hjelper å skjule beholderen og opprettholde naturlige utseendet på hagen din vann. I tillegg planter som har løvverk overhengende i vann handling som en naturlig felle for rusk. Dette begrenser tiden blader bruke sirkle rundt dammen før de ble fanget av skimmer.

Viker

Hvis dammen ikke er av hardt skall variasjon, kan du vurdere å legge en liten bukt som brytes rundt bak en busk eller andre fokal stykke som skjuler din skimmer. Dette har fordelen at du kan bruke mindre tid dekker toppen av beholderen med steiner eller andre kamuflasje, og gjør det enklere å adgang for vedlikehold og reparasjon. En liten bukt fungerer også som en naturlig felle for flytende rusk, fordi vann er det stillest i denne delen av dammen.

Dammen steiner

En stabel av dammen steiner eller elvesteiner kan tjene som en skjule sted for din dammen skimmer. Installere dammen skimmer henhold til sine instruksjoner og deretter stable stein like naturlig som mulig rundt området for å skjule skimmer fra visningen. Alternativt, hvis dammen skimmer ligger i flukt med bakken, du kan lime skum steiner på overflaten av et lite stykke kryssfiner, som skaper et naturlig vises dekke for din skimmer.

Generelle Tips

Total, vil du plassere din dammen skimmer der det skal være den mest effektive. Hvis du legger en dam skimmer til en eksisterende dam, velge funksjon over form når du plasserer din skimmer. Hvis du har en stor dam, finner du en samling av rusk i delen lengst din fontener eller fosser. Finn din skimmer der det vil utføre sin funksjon mest effektivt, og gjør ditt beste for å skjule den fra visningen.