De beste stedene å pensjonere seg i Maryland

May 24

For de som ønsker en rolig, østkysten nasjonale ringe hjem i de gylne årene, ser ikke lenger enn Maryland, Free State. Maryland tilbyr pensjonister alt fra rolig, liten by levende for travle av storbyen til vakre kyst levende. Plus er reiser alltid et alternativ som mange populære turistmål er bare en kort kjøretur unna, inkludert New York og Washington, DC Denne veiledningen vil gi deg en oversikt over de beste stedene å pensjonere seg i Maryland.

Cambridge

Denne Dorchester County byen rangert nr. 7 på AOLS penger & Finance rangeringer i 2009 beste og mest rimelig nabolag å også legge seg i USA, så det er perfekt for at pensjonisten ser etter et stille sted å ringe hjem som ikke bryte bank eller tømme pensjon. Median pris for et hus i dette fellesskapet av mer enn 11.000 er bare omtrent $ 320 000 i premie. Området ligger langs Chesapeake Bay, gjør seaside fritidsaktiviteter, som seiling, fisking og selv fanger krabber, populære tidsfordriv. Mer enn 40 prosent av alle beboerne er alderen 45 og opp, noe som gjør det til en levende og sosiale pensjonsalder samfunn. Underholdning er rikelig i Cambridge. Hvis du er en historie buff, vil du elske en av byens tre museer. Cambridge Sailwinds Park tilbyr innbyggere et ideelt sted for konserter, festivaler og messer. Plus, ikke glipp av den årlige smak Cambridge, som tilbyr beboerne en sjanse å prøve mange av det historiske sentrum ulike krabbe inkarnasjon tilbud.

Annapolis

Statens hovedstad, denne byen litt mindre enn 40 000 innbyggerne er perfekt avgang samfunnet for eldre voksne som har en betydelig reir egg spart. Chesapeake Bay ligger, Annapolis nær et eksklusivt fellesskap, der median hjem prisen kan kjøre ca $500.000. På bare 26 miles nord er Baltimore lett tilgjengelig, som Washington, DC, som er bare ca 30 miles vest. Litt mer enn en tredjedel av befolkningen er over 45 år for. Komme rundt er ingen big deal i Annapolis. Byen har en åtte-ruten buss-system. Likevel er de fleste bedende del av Annapolis seaside virksomheten og sjarmerende New England utseende, som tiltrekker seg besøkende fra hele landet hvert år. Mat er en av de viktigste attraksjonene, som områdets krabbe kaker og ulike seafoods er internasjonalt kjent. For eldre voksne ønsker for å fortsette sin utdannelse, er det 45 universiteter, høgskoler og profesjonelle skoler i en 30-mile radius. Endelig hvis Golf er mer tempo, er det 135 offentlige golfbaner i området.

Leonardtown

Landlig livet er mer tempo, deretter Leonardtown, ligger på sørsiden av staten ved Breton, er stedet for deg. Med en befolkning på bare ca 2000, Leonardtown er ganske isolert fra noen storby; Det er faktisk to timer sør for Baltimore. Men det den mangler i urban kultur, det mer enn gjør opp i liten by sjarm. Det historiske sentrum-distriktet ser uberørt fra 1800-tallet med koloni-stil bygninger inkludert en tinghuset og torget. Byen har en brygge på en Fjord Potomac, hvilke funksjoner som er nye, eksklusive boliger. Boliger i området er generelt priset skikkelig, med boliger varierer mellom $350.000 og $425,000. Leonardtown kan være liten, men vet hvordan å underholde. Byen er mest kjent for sin årlige messe, som har de nasjonale østers-shucking mesterskapene. Det er også Port av Leonardtown offentlig Park, som serverer både en vingård og lanseringen punkt for en 3-mile kano løype.